Motorola Edge 20 Fusion specifikationer afsløret

Motorola Edge 20 Fusion
Motorola Edge 20 Fusion lanceres senere på måneden, og enheden bliver officielt præsenteret den 17. august. Nu er specifikationerne dukket op for den kommende Motorola Edge 20 Fusion.

Motorola Edge 20 Fusion lanceres i udvalgte lande i opstartsfasen, og nu er nogle af enhedens specifikationer blevet afsløret forud for den officielle lancering.

Motorola Edge 20 Fusion kommer med en Dimensity 800 U mobilprocessor, og det forventes at tilbyde en række forskellige RAM- og lagringsmuligheder, vi har endnu ingen detaljer om disse.

Enheden kommer med en 6,7 tommer skærm, og en 90Hz opdateringshastighed – samt en Full HD+ opløsning.

Edge 20 Fusion smartphonen vil have en række kameraer. P forsiden af enheden vil der være et 32 megapixel kamera, der er designet til at tage Selfies og foretage videoopkald.

På bagsiden af enheden vil der være en triple kameraopsætning, detaljerne om disse tre kameraer er allerede blevet afsløret. Hovedkameraet kommer med en 108 megapixel sensor, der vil også være et 8 megapixel ultrawide kamera og en 2 megapixel dybdesensor.

Udover den nye Motorola Edge 20 Fusion vil der også blive lanceret en anden enhed på samme tid, Motorola Edge 20. Denne er der endnu ikke dukket informationer op omkring.

 

Kilde GSM Arena, Motorola