Motorola lancerer prisbillig 5G-smartphone

Motorola_lancerer_prisbillig_5G_smartphone_moto_g5_plus
Motorola har netop præsenteret deres bud på en prisbillig 5G-smartphone. Navnet er Moto G 5G Plus, og prisen er lige under 3000 kroner.

Motorola lancerede tidligere på året deres Edge-serie, hvor Motorola Edge kom til markedet med 5G-understøttelse og fornuftige specifikationer, til en rimelig pris på lidt under 5000 kroner.Med Moto G G5 Plus vil Motorola gøre det endnu billigere for folk at købe en smartphone med 5G-support, til en endnu lavere pris end Edge, imens specfikationerne stadig holdes oppe på et fint niveau. 


Features og specifikationer

Moto G G5 Plus er udstyret med en stor 90Hz skærm i 21:9 formatet, på 6,7" med understøttelse af HDR 10. Telefonen låses op af en fingertryk-aflæser som findes på siden, der også fungerer som en tænd/sluk knap.

Under hjelmen finder vi et Snapdragon 756G chipset, koblet sammen med enten 4GB/6GB RAM og 64GB/128GB lagerplads. Pladsen kan desuden udvides med et MicroSD kort.
Batteriet er på hele 5000 mAh med understøttelse af hurtigladning på 20W.

Kamera-setuppet består af 4 linser, en 48 MP hovedlinse, en 8 MP ultrawide-linse, en 2 MP makrosensor, samt en 2 MP dybdesensor.

På fronten findes både et wide kamera, men også et ultrawide.


Motorola G 5G Plus byder på nogle ret stærke specifikationer, taget prisen i betragtning. Ydermere ser den ud til at blive den billigste telefon på det danske marked med 5G-support og en 90Hz skærm, hvilket er en glædelig nyhed.

Pris og tilgængelighed

Telefonen kan købes i Danmark fra den 10. august i farven Surfing Blue, hvor Mystic Lilac desværre ikke kommer til landet.

Priserne er således:

Moto G 5G Plus 4GB/64GB: 2.699 kroner

Moto G 5G Plus 6GB/128GB: 2.999 kroner


motorola-g-5g-plus.jpegBilleder og kilder: Motorola, GSMarena