Ny Google Pixel 5a vist på video

Google Pixel 5a
Tidligere i dag hørte vi om den nye Google Pixel 5a smartphone, og nu er flere detaljer dukket op om enheden.

Videoen herunder fra Marques Brownlee giver os et kig på den nye Pixel 5a smartphone, og meget tyder på, at telefonen får en række mindre opdateringer i forhold til den tidligere model.

Som en påmindelse kommer produktet med en Snapdragon 765G mobilprocessor og 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Pixel 5a leveres også med en 6,43 tommer OLED -skærm med en Full HD+ -opløsning på 2400 x 1080 pixels.

Den nye Pixel 5a kommer også med et 4680 mAh batteri og 18W hurtig opladning, og den har en IP67 -rating for vand- og støvbeskyttelse. Pixel 5a leveres med en række kameraer.

Se videoen på YouTube

På bagsiden af Pixel 5a er der et 12 megapixel dual pixel kamera og et 16 megapixel ultrawide kamera, der er også et 8 megapixel kamera på forsiden til at tage Selfies og foretage videoopkald.

Den nye Google Pixel 5a sælges i Japan og USA, enheden sælges for $ 449. Der er endnu ingen oplysninger om, hvorvidt Google har til hensigt at lancere deres nye Pixel smartphone i Storbritannien og Europa. så snart vi får mere information, giver vi dig besked.

 

Kilde- og billedkredit: Marques Brownlee