OnePlus 8 Pro vs OnePlus 8: Her er forskellen

OnePlus Pro vs OnePlus front
Disse nye lækkede OnePlus 8 specifikationer peger på en større skærm, men muligvis dårligere kameraer end forventet.


De fulde specifikationer for OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er begge lækket, og begge telefoner ser ud som om de vil vise sig som værdige rivaler til Samsung Galaxy S20-serien. Nogle uoverensstemmelser mellem disse tal og tidligere rygter kan dog være årsag til bekymring.

Via nye tweets, fortsætter Ishan Agarwal sin række af OnePlus-leaks omhandlende specifikationer til standard- og premium-versionen af den kommende OnePlus 8 serie. Du kan se disse i tweeten nedenfor, som er andet leaks, efter første tweet fra Agarwal.

OnePlus Pro vs OnePlus.JPG

OnePlus Pro vs OnePlus sammenligning.JPG

Den første forskel mellem første leaks og dette nye er skærmstørrelsen på OnePlus 8 Pro. Nogle rygter har omtalt skærmen som 6,5 tommer, men Agarwal hævder nu, at det i stedet er 6,78 tommer, og derfor nærmer sig størrelsen på Samsung Galaxy S20 Ultra.

Der er også nogle forskelle i kameraerne. Agarwal hævder, at 8 Pro vil have to 48MP kameraer sammen med et 8MP kamera og et 5MP-kamera, som adskiller sig fra 60MP, 16MP og 13MP kombinationen, vi tidligere så informationer om. En 48MP sensor betyder sandsynligvis et bedre ultrawide kamera, og selvom færre megapixel ikke er ideel til et telefoto-kamera, kan det stadig formå at producere gode billeder, hvis det har en kraftig optisk zoomobjektiv installeret.

OnePlus 8 telefonen kommer tilsyneladende udstyret med et 48MP kamera, et 16MP kamera og et 2MP kamera. Det er muligt, at 2MP kameraet faktisk kan være et forkert indtastet 12MP kamera, men dette er ikke ændret mellem Agarwalls oprindelige og korrigerede tabel.

Måske har OnePlus besluttet at fjerne en sensor, sandsynligvis teleobjektet, og erstatte den med en dybdesensor for at få billederne taget af de resterende to kameraer til at se bedre ud med mere nøjagtige fotograferingseffekter. 

Selfie kameraet på begge modeller er også anderledes end tidligere informationer omtalte, da vi har hørt, det kunne være en 32MP sensor i stedet for den 16MP, som Agarwal hævder i nyeste leak. Det er stadig en større sensor end den 12MP, der er installeret på Galaxy S20 og Galaxy S20 Plus, men den ville ikke konkurrere godt med 40MP sensoren foran på Galaxy S20 Ultra.

En anden forskel er batterikapacitet. OnePlus 8 Pro er tidligere rygtet om at have et 4.500 mAh batteri, så 4.510 mAh batteriet, som Agarwal nævner, er ikke meget anderledes. Den ”normale” OnePlus 8 blev kun formodet at få et 4.000 mAh batteri, men nyeste leak hævder, at det i stedet vil være 4.300 mAh batteri. Det ville gøre batteriet større end det i standard Galaxy S20, og forhåbentlig ville have en meningsfuld effekt på den totale batterilevetid.

Resten af specifikationerne bekræfter punkter, vi allerede har hørt om tidligere. Det inkluderer telefonens 120Hz AMOLED skærme (QHD på 8 Pro, FHD på standard 8), 128 GB og 256 GB lagring, 8 GB og 12 GB RAM optioner, Snapdragon 865 CPU og 30 W kablet og trådløs fast charge.

OnePlus Pro vs OnePlus specs.JPG

Source & Image credit

Ishan Agarwal. OnePlus