OnePlus 8 Pro: Lynhurtig trådløs opladning

oneplus 8 pro verdens hurtigste trådløs opladning
Warp Charge 30 trådløs oplader til OnePlus 8 Pro giver konkurrenterne baghjul.


OnePlus er langt om længe trådt ind på scenen for trådløs opladning med lanceringen af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, der understøtter såvel trådløs opladning med også reverse wireless charging. Nu viser flere tests af OnePlus 8 Pro, at det nye OnePlus flagskib faktisk har den hurtigste trådløse opladning nogensinde.

Warp Charge 30 Wireless Charger til OnePlus 8 Pro kommer med en add-on pris, og er dermed ikke en fast del af OnePlus 8 Pro pakken. Vi får 30 watt strøm sammenlignet med 15W til Samsungs trådløse oplader stativet, der koster $ 79,99 mod $ 65 for Fast charge opladeren fra OnePlus.

Warp Charge 30 Wireless kan oplade batteriet fra 0%-50% på kun 30 minutter. 

Warp Charge 30 Wireless Charger ligner en typisk trådløs oplader forfra, men omkring bagsiden har den en indbygget ventilator. Dette hjælper med at forhindre, at telefonen overophedes under Fast charge opladning. En anden cool funktion er, at smart detektionsteknologi automatisk skifter opladeren fra 30W til 10W i Bedtime mode, så blæseren ikke støjer i baggrunden, mens du sover.OnePlus 8 kablet opladning

Som forventet viser OnePlus 8 Pro's Warp Charge 30T endnu bedre ydelse end den trådløse oplader - og denne oplader er inkluderet i kassen. På kun 15 minutter, kan OnePlus 8 Pro nå 34%, og flere tests viser den kan ramme 63% ved 30-minutsmærket.

Samsung Galaxy S20 Plus har tidligere vist 55% på 30 minutter med den medfølgende oplader og iPhone 11 Pro Max kan ramme 48% på samme tid.

Samsung Galaxy S20 Ultra er i stand til løbe fra de fleste med opladning via kabel, men kun hvis du bruger 45 watt Super Fast Charger. Denne skal købes seperat. Ifølge PhoneArena nåede S20 Ultra 70% på 30 minutter med denne oplader, så den vil altså outperforme OnePlus.

Lige nu tilbyder OnePlus 8 Pro den hurtigste trådløse opladning i verden. Og den kabelforbundne oplader er blandt de hurtigste på markedet - i det mindste med hensyn til hvad du får med i kassen.

Og når du overvejer, at OnePlus 8 Pro koster $ 500 mindre end Galaxy S20 Ultra og $ 300 mindre end Galaxy S20 Plus, er $ 65-investeringen til Warp Charge 30 Wireless et dyk i lommen.