OnePlus 8T Concept er en kamæleon

OnePlus T Concept
Vi ser masser af innovation i Android segmentet, og producenterne er altid på udkig efter måder at designe nye og spændende telefoner på, og her kommer vi ikke uden om OnePlus. Nu har OnePlus løftet lidt af sløret for deres kommende OnePlus 8T Concept smartphone, som blandt andet er i stand til at skifte farve på bagsiden.

Virksomheden har postet et indlæg på OnePlus Forums, der viste en ny enhed kaldet OnePlus 8T Concept, der har et farveskiftende bagpanel.

OnePlus 8T-konceptet bruger en teknologi kaldet Electronic Color, Material, and Finish (ECMF) med en farveændrende coating. Med denne teknologi varierer metallets ioner under forskellige spændinger, så når metaloxidet aktiveres, skifter glassets farve fra grå til blå.


Teknologien bruger også mmWave til at transmittere og modtage elektromagnetiske bølger, hvilket er, måden hvorpå den kan læse information fra brugeren og ændre farver på bestemte tidspunkter.

Mens en farveskiftende telefon lyder som en teknologisk eyecatcher, mangler vi helt nøgternt at se ideen i dette. OnePlus har selv kommenteret på en række optioner hvorpå denne teknologi kunne være nyttig. Telefonen kunne bruges til at give såkaldte touch-less notifikationer. Det kunne være i form at blinkende farver for et indgående opkald, og brugerne kunne acceptere eller afvise opkaldet med en gestus.

Teknologien kunne også bruge mmWave-teknologi til at overvåge en brugers vejrtrækning og ændre farver synkroniseret, hvilket effektivt gør telefonen til en biofeedback-enhed.


OnePlus 8T Concept er bare et koncept

Desværre er dette kun en koncepttelefon, så vi vil muligvis aldrig se teknologien ført udi livet.

 

Source & Image credit:

OnePlus