OnePlus 9 RT forventes lanceret i oktober

op1 2021
OnePlus lancerer typisk to high-end produkter hvert år. Det ene vil være i begyndelsen af året, og det andet i andet halvår. Det kan meget vel være ændret for 2021.

Ifølge en rapport fra Android Central forlyder det, at OnePlus tilsyneladende lancerer en OnePlus 9 RT i oktober. I betragtning af navneskemaet vil det ikke være en opgradering i forhold til OnePlus 9, men snarere en opgradering til OnePlus 9R. Det betyder, at vi kan forvente lignende funktioner som 120Hz AMOLED-skærmen, men der kan også være en opgradering til Snapdragon 870 chipsættet, hvor det tilsyneladende vil være en version med binned version.

Andre rygter omtaler et 4.500mAh batteri med 65W hurtigopladning og en 50MP Sony IMX766 sensor. Det bliver også den første telefon fra OnePlus, der kører OxygenOS 12 out-of-the-box, som er baseret på Android 12, hvilket betyder, at den kravle foran OnePlus 9 flagskibet.

Med det sagt, bør vi ikke blive alt for begejstret. Det skyldes, at OnePlus 9 RT siges at være begrænset med hensyn til tilgængelighed. Det siges kun at være tilgængeligt i Indien og Kina, i det mindste ved lanceringen.


Kilde: Android Central