OnePlus 9R: Budgetvenlig telefon du ikke kan købe

OnePlus 9R
Da OnePlus annoncerede de nye OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro, fokuserede de meget på prissætningen. I samme omgang listede der sig også en tredje mere budgetvenlig telefon ind i OnePlus familien, OnePlus 9R. Denne fik meget lidt taletid i mediernes søgelys, og vi kan ikke helt konkluderer, om denne kun er forbeholdt visse markeder.

Forvent ikke Hasselblad-teknologi med OnePlus 9R, der indtil videre er forbeholdt OnePlus 9 og P Pro. Mens OnePlus 9 trækker i Hasselblad-teknologi, låner OnePlus 9R teknologien fra 8 Pro.

OnePlus 8T kan sagtens tage gode billeder, selvom klokken ikke er helt oppe at ringe i øverste toneleje, men modsat OnePlus 8T betyder det, at OnePlus 9R blandt andet mangler optisk billedstabilisering. Du får 48 megapixels OnePlus hovedkamera, 16 megapixel ultrawide, 5 megapixel makro og en 2 megapixel monokrom sensor.

Læste du også: OnePlus lancerer længe ventet smartwatch

OnePlus 9R går tilbage til en Snapdragon 870 processor med enten 8 GB eller 12 GB RAM, men den bruger den samme skærm som OnePlus 9. Det betyder, at du får en 6,55 tommer 1080p OLED med 120Hz opdateringshastighed. Et 4.500mAh batteri driver telefonen, og du får stadig 65 W hurtig opladning med den medfølgende strømadapter. Trådløs opladning, er heller ikke en del af pakken.

OnePlus 9R serie.JPG

Source: OnePlus

Det er dog tale om en 5G-telefon, hvis du har den rigtige service koblet på, og stylingen følger den nye OnePlus 9 serie, hvilket også betyder to farver, carbon black og lake blue.

Så vi kan læse os frem til, er OnePlus 9R kun forbeholdt udvalgte markeder, og prissat til ca. $ 550.

 

Source & Image credit:

OnePlus