AUTHOR : Uber
PUBLISHED : 2020-01-13 11:32

OnePlus bekræfter: Arbejder på 120Hz skærm


OnePlus har endnu ikke afsløret detaljer omkring deres næste flagskibstelefon, En ny teaser fra selskabets administrerende direktør antyder, at 120Hz skærmteknologien bliver en del af fremtiden hos OnePlus.

tweak_dk_oneplus_6t_19


I et indlæg på det kinesiske Weibo har producentens direktør Pete Lau udtalt, at virksomheden har "afsluttet forskning og udvikling" af deres kommende 120Hz skærmteknologi.

Den gennemsnitlige smartphone-skærm har en opdateringshastighed på 60Hz, så denne teknologi åbner for muligheden for hurtigere refresh rates, der især vil gavne i mobilspil, og som kan gøre handlinger som at scroll gennem dit Facebook-feed føles mere flydende.

OnePlus har allerede inkluderet 90Hz skærmteknologi på de fleste af sine telefoner, der blev frigivet i 2019, så 120Hz er det næste logiske trin, og vi allerede har set konkurrerende virksomheder som Razer gøre dette på telefoner.

tweak_dk_oneplus_6t_11.jpg

Selvom Lau ikke nævnte selskabets kommende flagskibstelefoner for 2020, planlægger OnePlus at være vært for, hvad de selv omtaler som ” Screen Technology Communication Meeting” i Kina for yderligere at diskutere teknologien.

Vi forventer i øjeblikket ikke at se en udvidelse af OnePlus 8 familien før tidligst i maj.


Source & Image credit:

Weibo, OnePlus, Android Central, The Verge
VORES PARTNERE

Synology
Razer
MSI
Cooler Master
Corsair
Deepcool
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte