OnePlus bekræfter: Arbejder på 120Hz skærm

tweak_dk_oneplus_6t_19
OnePlus har endnu ikke afsløret detaljer omkring deres næste flagskibstelefon, En ny teaser fra selskabets administrerende direktør antyder, at 120Hz skærmteknologien bliver en del af fremtiden hos OnePlus.


I et indlæg på det kinesiske Weibo har producentens direktør Pete Lau udtalt, at virksomheden har "afsluttet forskning og udvikling" af deres kommende 120Hz skærmteknologi.

Den gennemsnitlige smartphone-skærm har en opdateringshastighed på 60Hz, så denne teknologi åbner for muligheden for hurtigere refresh rates, der især vil gavne i mobilspil, og som kan gøre handlinger som at scroll gennem dit Facebook-feed føles mere flydende.

OnePlus har allerede inkluderet 90Hz skærmteknologi på de fleste af sine telefoner, der blev frigivet i 2019, så 120Hz er det næste logiske trin, og vi allerede har set konkurrerende virksomheder som Razer gøre dette på telefoner.

tweak_dk_oneplus_6t_11.jpg

Selvom Lau ikke nævnte selskabets kommende flagskibstelefoner for 2020, planlægger OnePlus at være vært for, hvad de selv omtaler som ” Screen Technology Communication Meeting” i Kina for yderligere at diskutere teknologien.

Vi forventer i øjeblikket ikke at se en udvidelse af OnePlus 8 familien før tidligst i maj.


Source & Image credit:

Weibo, OnePlus, Android Central, The Verge