OnePlus inviterer til event den 8. marts

OnePlys presseevent 8 marts 2021
OnePlus har netop udsendt invitationer til et event d. 8 marts, hvor vi kan forvente at se OnePlus 9-serien samt et smartwatch.

OnePlus har inviteret til et nyt event den 8, marts, hvilket må tyde på, at det er blevet tid igen til nye telefoner.


Denne gang rygtes det, at vi ser hele tre nye smartphones. OnePlus 9, OnePlus 9 Pro og sidst men ikke mindst, OnePlus 9E/Lite.


Indtil videre har vi allerede set en masse leaks vedrørende OnePlus 9-serien. OnePlus 9E/Lite er den budgetvenlige telefon med en 6,5-tommer FHD+ skærm med 90Hz opdateringshastighed, Snapdragon 690-chipset og et 64MP primært kamera. OnePlus 9 får en 120Hz skærm og vil blive drevet af det nyeste Snapdragon 888 chipset. Rygterne peger på et triple kamera med et 48MP primært kamera på bagsiden.


OnePlus 9 Pro kommer med en større samt buet skærm på 6,78-tommer. Opløsningen er QHD+ med et 120Hz LTPO-panel. Chipsettet bliver ligesom OnePlus 9, en Snapdragon 888 SoC. Batteriet er på 4.500 mAh med 65W kablet ladning og 45W trådløs opladning. OnePlus samarbejder desuden med Hasselblad, om 9 Pro's kameraer, så forventningerne er bestemt højere end tidligere år. Ifølge lækket består kamerasetuppet af 4 linser.

Rygterne går desuden også på, at OnePlus vil lancere et smartwatch med software baseret på Googles Wear-OS platform.

Vi holder jer selvfølgelig opdateret den 8, marts.


Læs også: Flere OnePlus 9 Pro specifikationer afsløret


Herunder kan du set et lækket billede, der fremviser OnePlus 9 Pro's kamera:

OnePlus 9 Pro kamera læk.jpgBillede og kilder OnePlus, GSMarena