OnePlus Nord inddrager Google apps frem for egne

Lomme Nord OnePlus telefon design juli 2020
Alt imens mange Android-telefoner inddrager den samme hardware, tyer flere smartphoneproducenter til at differentiere sig ved introducere deres egen software til deres telefoner. Succesraten i omtalte er af svingende karakter, afhængigt af hvordan du bruger din telefon. Frem for at satse på egen software, ser det ud til, at OnePlus vender tilbage til Google.

For virksomhedens kommende OnePlus Nord smartphone ser det ud til, at virksomheden vil sætte sin lid til Google-apps til nogle af telefonens grundlæggende funktioner. Dette inkluderer brug af Google Phone til telefonens dialer-app og Google Messages til at håndtere SMS. Ifølge OnePlus er årsagen til ændringen, at Googles apps tilsyneladende giver en mere flydende fornemmelse under brug.

Dette giver mening, da Googles applikationer er udviklet mod Android, og de apps, de har udviklet, derfor er blevet optimeret til platformen.

Vi er ikke sikre på, om OnePlus kun vil foretage disse ændringer bare for deres kommende Nord smartphone, eller om det vil være virksomhedens strategi i fremtiden.

OnePlus Nord forventes annonceret i indeværende uge.

Læste du også: OnePlus Nord designet afsløret


Source & Image credit:

OnePlus