OnePlus Z frigives 10 juli. Her er specs og pris

OnePlus Z 10 juli
OnePlus CEO Pete Lau afslørede for nylig, at virksomheden ville vende tilbage til budget smartphone markedet. Mens Lau på daværende tidspunkt ikke dykkede ned i detaljer, blev det stort set antaget, at der kunne være tale om OnePlus Z, efterfølgeren til OnePlus X, som også kunne prissættes mere overkommeligt end OnePlus 8.


OnePlus, som vækker gode minder hos undertegnet, som gennem tiden har været den glade ejer af OnePlus 6, OnePlus 6T, OnePlus 7 samt OnePlus 7T Pro Mclaren Edition, glædes over producenten vender blikket i retning af mere budgetvenlige smartphones.

Spørgsmålet er imidlertid, hvornår vil virksomheden offentliggøre den officielle pressemeddelelse? Det kunne meget nemt vise sig, at vi muligvis bliver nødt til at vente til næste måned. Dette skyldes, at ifølge en rapport fra Android Central, som fra en "pålidelig kilde" i virksomheden har hørt, at den officielle lancering af OnePlus Z kunne finde sted den 10. juli i Indien (hvilket betyder meddelelsen vil være den 9. juli for dem i USA), og med andre ord, skal EU vente endnu længere på denne, hvis vi overhovedet ser den på danske breddegrader.

oneplus-8-lite-91mobiles-onleaks-2-1200x675.jpgImage credit: androidauthority

OnePlus har endnu ikke bekræftet lanceringsdatoen for OnePlus Z telefonen, så tag disse informationer med et forbehold. Men indtil vi hører noget andet, vil den 10. juli være den foreløbige lanceringsdato for det kommende produkt.

I henhold til rygter, der er omgivet telefonen, siges OnePlus Z at ankomme med en 6,55 tommers AMOLED skærm, og vil blive drevet af et Snapdragon 765G chipset og vil blive ledsaget af 6 GB RAM. Prisen på telefonen er også rygtet om at være omkring $ 330, hvilket gør den betydeligt billigere end OnePlus 8 og vil uden tvivl bringe virksomheden tilbage til sine budgetrødder.


Source & Image credit:

Android Central, OnePlus