Pablo Escobars bror lancerer foldbar telefon

kfFR4PhjXS72Qym2kgtnNn-970-80
Pablo Escobars bror lancerer en "unbreakable" sammenklappelig telefon med en pris på $ 350.


Sammenklappelige telefoner betragtes generelt som den næste big thing på smartphonemarkedet. I håb om at gribe et stykke af den potentielle lukrative kage, indtræder Pablo Escobars bror ind i markedet med Escobar Fold 1.

Roberto Escobar er ikke uvant med underlige produkter og dristige udsagn. Efter at have lanceret en flammekaster tidligere i år, som tilsyneladende inspirerede Elon Musks, er hans visioner nu kastet i retning af det sammenfoldelige smartphone-marked. 

Intensionerne er ikke tilfældige, eller et forsøg på at tjene nemme penge, og bag konceptet er en seriøs planlægning, som Roberto Escobar har delt med redaktionen hos Digital Trends

Og det er ikke meningen, at det skal være et produkt, der blev skabt ud fra et indfald og har en seriøs intention bag det, som angivet af denne erklæring, han delte med Digital Trends.

"I have told many people that I would beat Apple and I will. I cut the networks and retailers, to sell to customers phones that can fold for only $349, phones which in stores cost thousands of dollars by Samsung and others. This is my goal, to beat Apple, and by doing it myself like I always have."

qrP2riavWShAdm5vzfQiXc-650-80.jpg

(Image credit: Escobar Inc)


Den billigste foldbare telefon i verden

Escobar Fold 1 er en af de første foldbare telefoner i verden, og til en startpris på bare $ 349 (£ 270,) er den langt den billigste. For den lave pris får du en 7,8 tommer fleksibel AMOLED-skærm med en opløsning på 1920 x 1444. 

Roberto tilføjer, at panelet er lavet af “a special type of plastic” which is unbreakable and “tougher than the Samsung Galaxy Fold.”

Under overfladen finder vi et Snapdragon 855-chipset med op til 8 GB RAM og 512 GB lagerplads, som kan udvides yderligere via microSD. Hvad angår kameraer, får vi et 16MP f / 1.8 primært kamera og en 20MP sekundær. Den ydre skal har en guldforing med et smukt Escobar Inc-logo indgraveret på bagsiden.

Escobar Fold 1 er ulåst og vil derfor fungerer på tværs af alle netværk over hele kloden og inkluderer gratis verdensomspændende levering. 

I betragtning af hvad vi ved om foldbare telefoner indtil videre og deres forskellige prismærker, virker dette tilbud lidt for godt til at være sandt?


Kilde & Image credit:

Digital Trends, (Image credit: Escobar Inc)