Pixel 4: Alt du har brug for at vide

pixel_4_concepts_header_1
Efter måneder med leaks, er Googles Pixel 4 og 4 XL endelig tilgængelige i butikkerne - uden for Danmark i første omgang. Som Androids svar på iPhones, er der allerede et ret stort antal Pixel-tilbehør at vælge imellem. Her er nogle af vores valg for at komme i gang.

Googles Pixel 4 og 4 XL er endnu ikke på de danske hylder. Bevæggrunden til hvor Google hopper Danmark over, er der endnu ikke kommet en forklaring på. Pixel 4 kan dog købes fra webshops, der er parallelimporterer til Danmark.

Covers

Pixel 4 og 4 XL er indkapslet i en ramme af behandlet aluminium, hvilket gør dem mindre glatte end tidligere. Men med deres glas-bagside vil du sandsynligvis stadig have dem til at beskytte mod stød og ridser og lejlighedsvis tab, hvis uheldet skulle være ude efter dig.

Google Pixel 4 Case.jpg

Image credit: Google

Det mest indlysende valg er Googles egne. Heldigvis er virksomhedens seneste vifte af covers ret attraktive. De er lavet af et blødt, strikket stofmateriale, der minder om Googles Home og kommer i en række iøjnefaldende farver. Et blødt mikrofiberfor på indersiden fungerer som en lille pude, og selve stoffet er holdbart og let at rengøre. Prisen er omkring $40.

Spigen Liquid Crystal

Spigen Liquid Crystal.jpg

Image credit: Spigen 

Pixel 4 og 4XL kommer i sort, hvid og en smuk lyserød koral (som Google kalder "Oh So Orange")

Spigen Liquid Crystal er lavet af et fleksibelt materiale, der beskytter din telefon mod lejlighedsvise slag og ridser, og det giver ekstra greb om telefonen. Plus, det kun koster $ 15 (i øjeblikket $ 10 på Amazon), hvilket gør det til en af de mere overkommelige covers på markedet til Pixel 4 og 4XL.

Snakehive Vintage Chestnut 

Snakehive Vintage Chestnut Brown Leather.jpg

Image credit: Snakehive

For dem, der kan lide covers udformet som en tegneboge, kan coveret fra Snakehive være et oplagt mål. Hver cover er håndlavet af europæisk Nubuck-læder, og har tre rum til kreditkort, en større lomme til cool cash plus en magnetisk lås, der holder det hele sammen. Læderet varierer fra cover til cover og vil naturligvis også ændre sin patina over tid, hvilket betyder, at ingen Snakehive-læder covers vil ligne hinanden.

Snakehive Vintage Leather Case koster $37.


Earbuds

Da Pixel 4 og 4XL ikke har 3,5 mm headsetstik, skal du muligvis overveje enten trådløse earbuds eller USB-C-alternativer. Generelt anbefaler vi trådløse earbuds, så du har USB-C-porten fri til opladningsformål.


Jabra Elite 75t

Jabra 75t.jpgImage credit: Jabra

En af de oplagte produkter i denne kategori er Jabra Elite 75t, som er på vej ind på markedet.  De er mindre 65t, og tilbyder 50 procent mere batterilevetid. De er ligeledes designet med støj- og vindreducerende algoritme til optimering af opkald. Her til kommet adgang med ét tryk til din telefons stemmeassistent, og der er en medfølgende app, der giver dig mulighed for at foretage EQ-justeringer. Elite 75t er også IP55-klassificeret for støv- og vandbestandighed, så du skal ikke bekymre dig, hvis du fanges i regnen. Forventet frigivelse er midt i december.

Alternativt kan du også vælge Sony WF-1000XM3, som er et top valg til ægte trådløse earbuds, med fremragende lydkvalitet og aktiv støjdæmpning. De koster dog knap 2000 kroner. Hvis du hellere vil gå efter et budgetalternativ, er Skullcandy Indy en mulighed med en pris på knap 900 kroner. Men lyden er ikke så imponerende.

AIAIAI Pipe 2.0 USB-C earphones

AIAIAI Pipe 2.0 USB-C earphones.jpgImage credit: AIAIAI

AIAIAI Pipe 2.0 er et anstændigt og overkommeligt sæt USB-C ørepropper, der også er temmelig stilfulde i designet. De leveres med syv forskellige propper i forskellige farver og størrelser. De er også branded med mærket "Made for Google", hvilket betyder, at de fungere fint sammen med Google Assistant.

Hvis du hellere vil bruge lidt mindre budget, er OnePlus Type-C-bullits lidt billigere, og har fået ret gode anmeldelser. De har en avanceret intern DAC til high-res audio og tangle-free flat-wire kabler lavet med Karbonfiber.

AIAIAI Pipe 2.0 USB-C Earphones koster omkring 350 kroner og OnePlus Type-C-bullits kan findes under 200 kroner.


Batteripakker


TravelCard Charger

TravelCharger.jpg

Image credi: TravelCard

Ikke alle batteripakker er store og voluminøse, nogle gange er alt hvad du behøver, noget tyndt og let transportabelt, der kan sende saft ind på din telefon, når batteritiden lakker mod enden.

TravelCard-opladeren dækker perfekt denne cocktail; lille nok til at passe i din pung eller lomme uden du tager for meget på i vægt. Med kun 1.500 mAh strøm, oplader det ikke din telefon til en hel dag, men det er perfekt til nødsituationer, når alt hvad du behøver, er nok juice til at ringe efter en taxa.  Bare sørg for at vælge USB-C-indstillingen, hvis du bruger den med Pixel 4.

TravelCard Charger koster $29 via Amazon.


Anker PowerCore 10000 PD

PowerCore 1000D.jpgImage credit: Anker

Hvis du rejser meget og generelt meget på farten, er det ikke en dårlig idé at tage en kraftig batteripakke med i bagagen. Her kunne Anker PowerCore 10000 PD være et godt bud med 10.000 mAh. Det giver dig nok juice til at oplade din Pixel 4 og 4XL flere gange. Det har også USB-C Power Delivery, som understøtter opladning op til 18 Watt. Det betyder meget hurtigere opladning af ikke kun din telefon, men også selve batteripakken.

Anker PowerCore 10000 PD kan findes under 300 kroner.


Trådløs opladning

En af de største fordele ved Pixel 4 og 4XL i forhold til sine forgængere er, at den understøtter Fast Charge (op til 11 Watt) med enhver trådløs Qi-oplader fra tredjepart, så længe den er EPP (Extended Power Profile) kompatibel. Anker PowerWave 15W passer perfekt til dette formål, og den kan faktisk oplade op til 15 watt, hvilket er mere end Pixel 4 og 4XL behovet (det gør det bare mere fremtidssikret). Den har en antislip overflade, så din telefon ikke glider, og den kan oplades gennem covers, der er op til 5 mm tykke.

Anker PowerWave 15W kan findes til $42 via Amazon.


Google Pixel Stand

Pixel Stand er dyrere end mange andre trådløse opladere, men den har så også Google looket, som vil passe som fod i hose i designet til nye Pixel. Plus, den tilbyder et par ekstra funktioner. Når den er docket i Pixel-stativet, bliver din telefon til et mini-smart display med mulighed for slide-show mode og en solopgangsalarm, hvis det gør starten på dagen nemmere for dig.

Hvis du har en Nest Hello-videodørklokke, kan du også se, hvem der er ved din hoveddør via Google Pixel Standen.

Google Pixel Stand koster knap 800 kroner.


Kilde & Image credit:

Google, Anker, TravelCard, Jabra, OnePlus, Skull Candy, Spigen, Snakehive, Image via Twitter: @evleaks