Qualcomms nyeste mobile gaming chip

snapdragon 768G
Med fokus på bedre og hurtigere grafik og 5G, vil Snapdragon 768G øge ydeevnen i øverste segment i mellemklasse-telefoner.


Qualcomm spilder ikke tiden på at flette fingre. Producenten har præsenteret arvtageren til sidste års Snapdragon 765G gaming chip med en mere kraftfuld model. Snapdragon 768G, en opfølgning, der ser ud til at adressere det en arvtager skal kunne: rå ydelse og nye funktioner.

En 2.8 GHz Kryo 475 CPU estimeres at køre ca. 15 procent hurtigere end 2,4 GHz delen i 765G, mens Adreno 620 grafikken lover et lignende performanceboost (inklusiv 120Hz understøttelse ved 1080p). Dette er også den første Snapdragon 700-serie-chip, der understøtter opgraderbare GPU-drivere, så du kan finjustere den visuelle ydeevne næsten som du ville med en gaming-pc.

Netværkshastighed er også vigtig. 768G er en del af Qualcomms anden bølge af 5G kompatible system-on-a-chip, hvilket betyder global 5G med det producenten selv omtaler som ”millimeter wave and sub-6GHz frequencies for “all key regions

Dermed kan vi forvente hastigheder på op til 3,7 Gbps downstream og 1,6 Gbps upstream.

Qualcomm 768G.JPG

Redmis har netop annonceret deres nye K30 5G Racing Edition, som er den første telefon, der bruger 768G. Beklageligt rammer denne telefon ikke danske breddegrader. Ikke desto mindre kunne dette åbne døren til mere spilorienterede telefoner, der ikke dræner din tegnebog så meget som de smartphones med Snapdragon 865.


Source & Image credit:

Qualcomm