Razers nye iPhone cover gemmer på cool feature

razer-iphone
Når det kommer til gaming på smartphones, kan disse blive temmelig varme afhængigt af hvor meget processorkraft der er behov for i spillet


Dette er en af bevæggrundene til at mange vælger gaming smartphones, da disse ofte er udviklet med unikke kølingsanordninger end traditionelle smartphones, og dermed minimerer varmeudviklingen under gaming.

Er du derimod ikke hooked på gaming smartphones men stadig gerne vil eliminere varmeudviklingen under afvikling af spil, kan Razers nye iPhone cover meget være løsningen på problemet.

Razer har annonceret et helt ny smartphone cover designet til Apples iPhones. Dette vil ifølge producenten hjælpe med at holde iPhonen kølig under gaming. Dette er takket være designet, der består af tre lag.

Et af disse lag er lavet af Thermaphene, der hjælper med at flytte varme væk fra telefonens kabinet. Coveret vil også have et mikrofiberlag til at beskytte iPhonen mod ridser. Slutteligt vil coveret bidrage med et perforeret udvendige polycarbonat / termoplastisk elastomer, der også hjælper med at beskytte den mod slag og eventuelle skader forbundet med tab. Coveret er ligeledes tyndt nok til at kunne understøtte trådløs opladning.

Med hensyn til kompatibilitet passer Razer Arctech til iPhone XR, XS og XS Max. Coveret vil også være kompatibelt med Apples nye iPhones som iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max, og også Razer Phone 2.