Rygte om nye produkter fra Apple

apple-iphone
I sommerens agurketider skal der ikke meget til at få gang i rygtebørsen, specielt når det gælder et firma som Apple.


Et noget kryptisk tweet fra den efterhånden kendte Apple leaker L0vetodream, har sat gang i rygterne om, Apple er klar til at lancere nye produkter snart. Hans Tweet nævner kun, at han i sine drømme har set nye Apple produkter klar til at blive lanceret.

apple-rygter.jpg

L0vetodream nævner ikke nogen specifikke produkter, så det er altså begrænset hvad får ud af det. Han har dog tidligere haft ret i sine antagelser, så det kan være vi snart kan se frem til nye produkter fra Apple. 

Lanceringen af Apples kommende iPhone 12 ligger lidt ude i fremtiden endnu, og forventes omkring september eller oktober. 

apple-keynote

Om vi skal vente til det event med at høre hvad Apple eventuelt har af nye produkter, eller om der kommer nyt inden da melder rygterne ikke noget om endnu. 

Tidligere har der været rygter om nye Airpods som en mulighed. De nye AirPods skulle komme i en over-ear version, rettet imod de mere Hi-Fi mindede kunder. 

Læs også:
Rygte: iPhone 12 kan optage video i 4K 240fps

airtags-Tile-Render.jpg

Der har også været snak om, at Apple ville lancere AirTags, som ville være deres bud på en version af en Bluetooth sporingsenhed, som man allerede kender fra Producenter som Tile. Det vil være en lille enhed man kunne sætte fast på for eksempel sine nøgler eller taske, som så ville kunne spores via en app på iPhone. 

Apple har i vanlig stil ikke udtalt sig om rygterne, så vi må vente på mere håndgribelige leaks eller vente på Apple selv melder noget ud.