Rygte: iPhone 12 lanceres måske i oktober

top logo ios 14
Jungletrommerne er på overarbejde, som skyldes lanceringsdatoerne for iPhone 12 og Apple Watch Series 6. De seneste indikationer peger på, at iPhone 12 lanceres i oktober og Apple Watch Series 6 slippes fri i september.

Apple lancerer normalt meget af sin hardware for året i efteråret - og de annoncerer normalt nye iPhone, Apple Watch og andre enheder sammen. I år kan ting dog være lidt anderledes - i det mindste ifølge Apple-insider Jon Prosser.

Ifølge Prosser kan Apple muligvis ændre sine hardware-lanceringer i efteråret, og nogle af disse enheder kan endda frigives gennem en simpel pressemeddelelse uden nogen større fanfare koblet på. Og de enheder, der ikke er lanceret gennem pressemeddelelse, kan muligvis frigives senere end normalt - sandsynligvis på grund af problemer i forsyningskæden relateret til COVID-19 pandemien.

jon prosser oktober iPhone 12 lancering.JPG

Prosser antyder, at Apples efterårshardware-lanceringer begynder i ugen for den 7. september, hvor vi får Apple Watch Series 6 annonceret og den nye iPad entry level. Disse enheder vil efter sigende blive frigivet via en pressemeddelelse offentliggjort på Apples websted.

Hovedbegivenheden for efteråret vil naturligvis være lanceringen af iPhone 12 serien, som Prossers tweet ser ud til at antyde at vil være via en virtuel begivenhed, svarende til den virtuelle verdensomspændende udviklerkonference, som Apple afholdt i juni.

Denne begivenhed finder sted 12. oktober med forudbestillinger indstillet til at begynde den samme uge og efterfuldt af salg den 19. oktober.

Dette inkluderer dog muligvis ikke iPhone 12 Pro modellerne med flagskibet - som i stedet muligvis rammer forudbestilling og starter forsendelse i november. Prosser siger, at der endnu ikke er nogen specifik dato at melde ud om.

Hvis vurderingen fra Prosser er korrekt, vil Apple sandsynligvis afholde sin begivenhed tirsdag den 13. oktober, da virksomheden normalt afholder sine efterårs hardware-events på en tirsdag.

Det er vigtigt at bemærke, at Jon Prosser ikke selvfølgelig har en perfekt track record, når det kommer til Apple-leaks.

Det er helt muligt, at Apple også kan ændre sine planer inden. For eksempel, hvis Apple afholder en virtuel begivenhed, ser det ud til, at det ville være mere fornuftigt at tale om den nye Apple Watch på samme tid, som virksomheden gør hvert år. Og der er enheder, som Apple forventes at frigive, der ikke er nævnt i tweeten - som AirPods Studio headphones. Så der er stadig mange ukendte faktorer.

Det bliver under alle omstændigheder interessant at se nøjagtigt, hvordan Apple lancerer sin nye series af produkter. Sammen med iPhone, Apple Watch, iPad og AirPods Studio kan Apple muligvis også lancere en ny HomePod Mini.