Sådan gøres Gmail til standard mail-app på iOS 14

ios 14 default gmail
Det nyeste operativsystem til iPhone - iOS 14 - bringer flere nye funktioner til bordet. En af de mest omtalte funktioner er muligheden for at ændre standard-e-mail-klienter og browser-apps på iPhone. Brugere har ventet på denne funktion længe, og nu er den her endelig. I denne artikel viser vi dig, hvordan du kan indstille Gmail som din standard-e-mail-app på iPhone i 2020.

Mens standard-e-mail-klienten på iPhone og iPad er tilfredsstillende for det brede publikum, er den ikke optimal for brugere, der dagligt håndterer mange e-mails. Der er ingen smart organisering af e-mails, og selv Smart Folder-funktionen, der er tilgængelig i macOS Mail-appen, er ikke tilgængelig på iPhones.

Derfor foretrækker jeg at bruge Gmail-appen på iPhone.Indstil Gmail som din standard-e-mail på iPhone i iOS 14

Når du har indstillet Gmail-appen som standard-appen på iPhone, starter iPhone Gmail, når du klikker på et e-mail-id. Så nu behøver du ikke kopiere en e-mail-adresse og derefter indsætte den i Gmail. Du tapper bare på funktionen, og Gmail åbnes automatisk.

For at bruge denne funktion skal du først sørge for, at din iPhone er opdateret til iOS 14. Gå til Indstillinger -> Generelt -> Softwareopdatering, og installer iOS 14-opdateringen, hvis du ikke allerede har gjort det.

Opdater nu Gmail-appen ved at starte App Store -> Gmail -> og opdater appen.

Lad os komme i gang med vores vejledning:

1. Åben Indstillinger på din iPhone. Scroll ned for at finde Gmail, og tryk på ikonet.

2. Lokaliser indstillingen "Default Mail App" og tryk på den.

3. Tryk på Gmail for at vælge den som Default Mail App/standard-mail-app.

 

Brug Gmail som standard-e-mail-klienten på iPhone og iPad

Som du kan se, har Apple gjort det super nemt at ændre dine standard-apps. Når det er sagt, figurerer der i øjeblikket en bug, der gendanner standard-e-mail-appen til Apple Mail, når du genstarter enheden. Så hav dette for øje, hvis du skulle rammes af fejlen. Apple lover en patch vil rette denne i en kommende opdatering.

Glem ikke at læse vores omfattende dækning på iOS 14-funktioner.


Source & Image credit:

Apple