Sådan skifter du refresh rate på Galaxy S20: Guide

Galaxy S20 120hz
Samsung Galaxy S20 er uden tvivl et af de bedste smartphones, der findes på markedet. Med en smuk QHD + AMOLED skærm, der er i stand til at en 120Hz opdateringsfrekvens, og en spand fuld af andre funktioner, som gør den til en af de mest attraktive smartphones på 2020 markedet.


Det er især skærmen, der får denne smartphone fra Samsung til at skille sig ud fra mængden. 

Aktivér 120Hz opdateringsfrekvens på din Galaxy S20

Hvis du lige har modtaget din enhed, er muligheden for denne funktion er deaktiveret fra du modtager den. Den skal stå hen i det uvisse, hvorfor Samsung har valgt deaktiveringen af 120Hz opdateringsfrekvens som default, men mange ejere Galaxy S20 bekræfter dette er tilfældet. 

SM_ULTRA_FRONT_BACK_GREY.png

Image credit: Samsung

At aktivere det er imidlertid virkelig, virkelig simpelt.

Før du påbegynder processen skal du være klar over, at ved at aktivere den højere opdateringshastighed, begrænser du dig selv til FHD + -opløsning, og batteriet drænes også hurtigere. Dette kompenserer den sprøde skærm med 120Hz opdateringsfrekvens til fulde!

Sådan aktiverer du120Hz opdateringsfrekvensen på din Galaxy S20:

1) Gå til Indstillinger

2) Tryk på Skærmindstillinger

3) Find her efter en tab kaldet Motion smoothness og klik på denne

4) Dette bringer dig til endnu et menupunkt, og her skal du vælge høj refresh rate (120Hz) og tryk på Anvend.

Opgaven er fuldført. Når du først har trykket på knappen Anvend, kan du vende tilbage til at bruge din telefon og nyde den hurtigere opdateringsfrekvens, som på alle måde gør skærmen på Galaxy S20 til en sand perle.


Source & Image credit:

Samsung