Samsung Galaxy Note 20 leak: Skuffende opgradering

samsung note 20 galaxy
Markedet forventer, at Samsung Galaxy Note 20 bringer masser af opgraderinger og tweaks til Galaxy S20 enhederne fra tidligere på året, men det kan muligvis ende med vi bliver skuffet, da et ny leak antyder, at batterikapaciteten vil være nøjagtig det samme.


Ifølge en rapport fra GalaxyClub, en hollandsk Samsung-fokuseret publikation, vil Samsung Galaxy Note 20 Plus have et 4.500mAh batteri, og webstedet havde tidligere rapporteret, at standard Note 20 vil have et 4.000mAh - Samsung Galaxy S20 Plus og Galaxy S20 havde også nøjagtig samme specs.

Desuden nævner denne rapport ikke en hign-end enhed ud over Note 20 Plus – altså ingen omtale af nogen Note 20 Ultra. Hvis det er tilfældet, ser det ud til, at Galaxy S20 Ultra forbliver toppen af poppen fra Samsung med den største batteripakke på 5.000 mAh.

Disse batterikapaciteter er dog steget fra henholdsvis Galaxy Note 10 og Note 10 Plus ved 3.500mAh og 4.300mAh, så hvis du er på markedet efter en stylus-telefon, er Note 20 serien muligvis stadig den med bedst batteri-holdbarhed, medmindre skærmstørrelser er meget større på kommende modeller.

Ud over batteriet omtaler GalaxyClub også noget, vi har hørt tale om tidligere, nemlig at Galaxy Note 20 Plus kunne have en variabel opdateringsfrekvens på op til 120Hz.

Galaxy S20 telefoner har opdateringshastigheder, der topper ved 120Hz, så du kan vælge at få denne innovative skærmteknologi med i pakken, eller manuelt ændre den ned til 60Hz. Imidlertid ændrer en variabel opdateringshastighed automatisk skærmens opdateringshastighed, afhængigt af hvad du laver på telefonen, og denne funktion findes ikke i S20-regi.

Variable opdateringshastigheder er typisk gode batteribesparende funktioner, da de stopper brugen af 120Hz, når det ikke er nødvendigt (da høje opdateringshastigheder dræner batteriet hurtigere), og GalaxyClub estimerer i Note 20, vil dette vil resultere i 15-20% bedre batterilevetid sammenlignet med at have 120Hz kørende hele tiden.

Så på trods af at der potentielt ikke er nogen stigning i batteristørrelse, udgør teknologien inde i telefonen muligvis det tabte på et større batteri. 

Formodet lancering af Samsung Galaxy Note 20 serien er i august.


Source & Image credit:

GalaxyClub, (Image credit: Windows United)