Samsung Galaxy Z Flip lækket i hands-on video

Galaxy Z flip hands on
Det var jo næsten forventelig. Medierne og leaks har allerede taget brodden af Samsung Galaxy Z overraskelsen med hensyn til design og specifikationer, og nu støder der endnu et leak til i form af en kort hands-on video af Samsung Galaxy Z Flip i aktion, forud for den store afsløring den 11. februar.


Optagelser af Samsungs seneste sammenklappelige telefon er blevet delt af konceptkunstneren Ben Geskin på Twitter, med et 19 sekunders klip, der viser, hvordan enhedens skærm åbnes og derefter lukkes ned igen.

Vi har linket til Samsung Galaxy Z Flip hands-on videoen nedenfor, og det er bestemt 19 sekunder værd af din tid, hvis du ikke har noget imod smartphone-spoilere. Om mindre end to uger skulle Samsung afsløre Z Flip ved sin Unpacked 2020 begivenhed.

Galaxy Z flip hands on video leak.JPG

Image credit: Ben Geskin

Vi troede oprindeligt at Z Flip blev navngivet Galaxy Fold 2, men dette design bruger et clamshell design, mens Galaxy Fold åbner og lukker som en bog. Den rigtige Fold 2 skulle være en del af et senere roadmap.

Ifølge leaks vil Z Flip udstyres med en Snapdragon 855 processormed 8 GB RAM og 256 GB lagerplads (og ingen microSD-slot til at udvide lagerpladsen). Anstændige specifikationer uden at være brangende.

Telefonen lander næsten nøjagtigt på samme tid med Motorola Razr, bliver sendt ud til kunderne – og så vil markedet have to sammenklappelige foldbare telefoner at vælge imellem.


Source & Image credit:

Sammobile