Samsung Galaxy A90 5G er officiel

Samsung_Galaxy_A90_5G
Samsung har netop offentliggjort deres nyeste bud på en 5G mobil, svaret er Galaxy A90 5G. Her tager vi et nærmere kig på, hvad telefonen byder på.


Samsung’s Galaxy A-serie har i længere tid været en mere prisvenlig og budgetorienteret line-up af mobiler, i modsætning til Samsung’s high-end Galaxy S-serie og Note-serie.

Nu udvider Samsung Galaxy A-serien igen, med det nyeste og mest premium medlem – Samsung Galaxy A90 5G.

Den nye telefon byder på blandt andet en yderst kompetent Snapdragon 855 SoC, sammenkoblet med 6GB eller 8GB RAM. Super AMOLED Infinity-U displayet er på hele 6,7” med en FHD+ opløsning. Ydermere er der en indbygget fingeraftryks-læser i skærmen. Mobilen er selvfølgelig udrustet med 5G understøttelse, som navnet også antyder.

På forsiden af telefonen, finder vi et selfie-kamera på 32MP, mens vi på bagsiden møder et triple-kamera, bestående af en 48MP hovedlinse, en 8MP ultra-wide linse og sidst men ikke mindst, en 5MP dybde-sensor.
Batteriet er et af de helt store, med en kapacitet på 4500 mAh, kombineret med 25W hurtig-ladning.

Samsung DeX (DesktopXperience) er desuden muligt på A90 5G, hvilket gør dette til den første smartphone i Galaxy A-serien, med denne feature.


Samsung Galaxy A90 5G kommer i både en sort og hvid farve. Smartphonen lander allerede i Syd Korea i morgen, og efterfølgende udvides salget til andre markeder. Prisen er endnu ukendt.


Samsung_Galaxy_A90_5G_features.jpg


Billeder og kilder: Samsung, Gsmarena