Samsung Galaxy Note 10 lanceret officielt 7 august

Samsung Galaxy Note 10
Hvis du er ivrig efter at få hænderne i Samsung Galaxy Note 10, bliver du uden tvivl glad for at høre, at Samsung officielt har bekræftet, at Samsung Galaxy Note 10 vil blive annonceret den 7. august.

Hvis du undrer dig over, hvorfor denne dato lyder bekendt, skyldes det, at der tidligere var blevet rapporteret, at en lækket roadmap havde indikeret, at lanceringsdatoen netop kunne ligge omkring august.

Derudover har tidligere Samsung Galaxy Note lanceringer fundet sted omkring samme tidspunkt, så det er ikke overraskende, at August datoen blev valgt igen. Der er ikke megen officiel information ude om telefonen i øjeblikket, med undtagelse af de rygtet specifikationer. Dette omfatter blandt andet, at telefonen kommer i mere end en variant, og som tidligere rygter omtalte kunne være Pro- eller Plus-versioner, og eventuelt en 5G version.


Vi har også hørt rygter om, at Samsung Galaxy Note 10 kunne komme med et quad-kamera array, men hvorvidt det gælder alle modeller, må tiden vise. Invitationen fra Samsung viser også en S Pen og en lille cirkulær kameraudskæring. Baseret på tidligere lækket renders, viste det telefonen med et front-vendt kamera med et enkelt cirkulært kamera.

Dette er i modsætning til Galaxy S10, hvor Samsung valgte at placere front kameraet på siden, så dette vil repræsentere en lille ændring i designet. Under alle omstændigheder skal vi have alle de officielle detaljer på bordet i næste måned, og herfra kan vi så danne os et overblik.

Kilde & Billeder
T3, Samsung