Se OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition blive unboxet

Se OnePlus 8T Cyberpunk 2077 blive unboxet
Årets måske vildeste smartphone - OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition, er landet hos en række YouTubere, der giver det første blik på smartphonen.

OnePlus samarbejde med Cyberpunk 2077, har resulteret i den måske vildeste smartphone i år. Baseret på OnePlus 8T, tager Cyberpunk 2077 Edition, designet til nye højder.

Denne limited edition model, vil desværre kun være til salg i Kina, i et ret begrænset antal. En række YouTubere har dog fået tilsendt et eksemplar af telefonen.Telefonens fysiske størrelse er mere eller mindre den samme som OnePlus 8T, men designet og materialerne er markant anderledes.
Bagsiden af telefonen kombinerer en blank glasbagside, der ser ud til at være sandblæst for at give en frostet kulfiber-lignende effekt. I bunden finder man Cyberpunk-logoet i en neongul farve, såvel som gule striber omkring telefonens nederste kant. Kameramodulet er dækket af et en stor mængde glas, men gul tekst i Cyberpunk 2007-stil.
Displayet og fronten af telefonen forbliver dog det samme, som på OnePlus 8T.

OnePlus 8T Cyberpunk 2077 Edition.jpg


Selve softwaren og interfacet er også blevet piftet op, med et gennemgående Cyberpunk-tema i neonfarver.

Det er dog en skam at smartphonen er eksklusivt til salg i Kina, da vi her på redaktionen, ville være vilde over, at få fat i en.
Prisen for mobilen er 3.999 kinesiske yuan, eller omkring $597. Modellen er udstyret med 12 GB RAM og 256 GB lager.


Herunder kan du se et par unboxings af OnePlus Cyberpunk 2077 mobilen:
Billede og kilder: OnePlus, Unboxtherapy, Cnet