Sony Xperia 5 Plus renders og specifikationer

sony xperia 5 plus
Sony har sandsynligvis en efterfølger til Xperia 1 på vej inden for de næste par måneder, og vi har nu en meget bedre idé om, hvad den kan tilbyde, da renders og specifikationer for et nyt Sony-flagskib lige er lækket.

Informationskilden er som sædvanlig @OnLeaks, og telefonen omtales som Sony Xperia 5 Plus, og den har tilsyneladende en 6,6 tommer flad OLED skærm, et bagudvendt kamera-setup med fire linse med en Time of Flight (ToF) depth sensor, et 8MP frontvendt kamera og dobbeltfronthøjttalere.

Sony Xperia 5 Plus er også angivet med dimensioner lydender på 168,2 x 71,6 x 8,1 mm (eller 9,3 mm inklusiv bagkameraets sensorer, der stikker lidt ud) samt en sidemonteret fingeraftryksscanner.

ces_promo.png

Fra det lækkede billed, kan vi se, at der er en slank ramme over og under skærmen, som kunne indikerer 21: 9 og et 3,5 mm hovedtelefonstik i toppen.

@OnLeaks Sony Xperia 5 Plus.JPG

Det ser overraskende meget ud som en større Sony Xperia 5, bare med lidt mindre ramme. Imidlertid virker Sony Xperia 5 Plus navnet lidt klodset, i betragtning af at Xperia 5 var placeret som et mindre alternativ til flagskibet Sony Xperia 1. Mens denne telefon rygtes om at have en større skærm og sandsynligvis har bedre specifikationer.

Derfor må vi stille os tvivlende over for navngivningen ind til Sony officielt melder noget ud.

Under alle omstændigheder bør alle leaks tages med et forbehold selvom kilden oftest rammer spot on.


Source & Image credit: 

@OnLeaks