Specifikationer på OnePlus Watch lækket

leak af specifikationer og features på OnePlus Watch
Hvad der omfatter specifikationer og funktioner på den kommende OnePlus Watch, er lækket forud for den officielle lancering. Dermed tages meget af surprice-momentet af den officielle præsentation.

OnePlus er endelig klar til at opfylde kravet fra deres community om et OnePlus ur. Affyringsrampen skulle stå sit slag sammen med præsentationen af OnePlus 9 serien, der er på programmet 23. marts.

Ser man bort fra seneste læk af specifikationer og funktioner på OnePlus Watch, så har OnePlus fyldt ganske godt i mediernes søgelys siden midten af 2020.

Indtil videre ved vi, at OnePlus Watch muligvis kommer i to varianter, dvs. standardmodellen og en RX-udgave. OnePlus Watch er designet med en rund skive, som vi så i en tysk patentansøgning for nylig. Men i dag har en velkendt tipster, Ishan Agarwal (via Pricebaba), delt de mulige specifikationer og funktioner på OnePlus Watch.

OnePlus-Watch_watch-faces.jfif

Source: XDA DevelopersLæs også: OnePlus bekræfter farveladen på 9 og 9 Pro


OnePlus Watch: Specifikationer og funktioner (rygter)

OnePlus har ikke officielt bekræftet noget om uret, bortset fra at dele en teaser-video. Agarwal siger dog, at OnePlus Watch har en 46 mm urskive og kommer i to farveoptioner - sølv og sort. Desuden forventes uret at være IP68-klassificeret (vand- og støvafvisende).

Uret vil have en række sundhedsrelaterede funktioner, herunder automatisk træningsdirektion, søvntracking og stressstracking. Uret vil også have en SpO2-sensor til iltovervågning. Yderligere vil uret omfatte en række dedikerede træningstilstande, der inkluderer en svømmetilstand, en cykeltilstand med videre.

Hvad angår de smarte funktioner, vil OnePlus Watch lade brugerne foretage eller besvare telefonopkald, kontrollere musik på deres telefoner og vise indgående notifikationer. Det fungerer også som en fjernbetjening til OnePlus tv’et.

Uret inkluderer 4 GB lagerplads og understøtter Warp Charge-teknologi. Sidstnævnte vil angiveligt gøre det muligt for uret at holde strøm i en hel uge med kun en 20 minutters opladningsperiode.

Der er ikke megen information om urets operativsystem og processoren på nuværende tidspunkt.

OnePlus Watch forventes ikke frigivet med Googles WearOS.

 

Source & Image credit:

Ishan Agarwal via PriceBaba, OnePlus, Phonearena