Uofficielle dummy video fremviser iPhone 11?

7S3y8unA8uJw4EKD4Qbjbe-650-80
Vi er trådt ind i højsæsonen for iPhone 11 leaks. Med den officielle lancering kun to eller tre uger væk, er bunker af rygter og spekulationer taget til i styrke. Nu har en ny ”dummy” video fundet vejen frem, som meget vel kunne vise de kommende iPhone 11 modeller.


De telefoner, du ser i ConceptsiPhone videoen nedenfor, er ikke rigtige iPhones, men dummies baseret på alt, hvad der er lækket ud indtil videre.

Ifølge BGR fremstår dummy modellerne med et par åbenlyse fejl: De bruger ikke den opdaterede runde skift til lydafbryderen, og området omkring kameralinserne er ikke farve-tilpasset resten af bagsiden.

Videoen viser telefonen i hvide og rosa guldversioner, og der er også et billede af, hvordan en iPhone 11 cover kunne se ud - med det opdaterede bagkamera vil du ikke kunne bruge dit eksisterende cover.


Baseret på de rygter, vi har hørt indtil videre, vil iPhone 11 serien indeholde to ”Pro” modeller såvel som en efterfølger til iPhone XR. Disse har de triple-lens kameraer, du kan se i videoen.

Den ekstra linse betyder flere fotograferingsmuligheder med forbedret HDR og vidvinkelskud. Tilsyneladende matcher de DSLR'er med hensyn til kvalitet, hvilket er ret imponerende.

Der er også en stigende mængde rygter om Apple Pencil understøttelse til iPhones, noget der er blevet omtalt lige siden Apple Pencil først gang kom frem. Dette år kan være året, det sker.

Lanceringsdatoen for iPhone 11, der rygter at være tirsdag 10. september eller deromkring, nærmer vi os langt om længe tidspunktet, hvor Apple løfter sløret for næste generation iPhones.


Kilde & Image credit:

Future, BGR