Android 12 dessertnavnet afsløret

snow Cone Android 12 dessertnavn
Det første Android 12 developer preview release banker på for at træde ind på scenen. Antallet af leaks forud for developer preview release af Android 12 tager til i omfang, hvilket er en klar indikation på et snarligt kommen.

Lanceringen af Googles næste store OS-opdatering nærmer sig. Folkene hos XDA Developers har nu spottet dessertkodenavnet til Android 12, Snow Cone.

For de uvidende stoppede Google med at bruge dessertkodenavne til at betegne nye Android-udgivelser for offentligheden med Android 10 for et par år siden. Selv om det er en sjov måde at markere de nye OS-udgivelser på, kan et dessertnavn, der starter med bogstavet Q, give udfordringer, når der skal navngives.

Således flyttede Mountain View tech giganten til en simpel numerisk nomenklatur for at strømline brandingen globalt. Dessertens navngivningstradition fortsætter dog internt.

Den seneste Android-udgivelse er kendt som Android 11, men har internt kodenavnet Android 11 Red Velvet Cake. I henhold til XDA Developers seneste rapport kaldes den næste store Android-opdatering, dvs. Android S, Snow Cone, internt.

Navnet er ifølge XDA Developers fundet i Android 12-kildekoden.

XDA Developers forklarer, at Android 12-kildekoden noteres med præfikset "sc", og det henviser til "Snow Cone" dessertnavnet. Det svarer til præfikset "rvc" (Red Velvet Cake), der findes i Android 11.

Vi formoder ikke Google bruger brandingen "Android 12 Snow Cone" til at markedsføre sin næste store OS-opdatering.

Vi ved allerede, hvordan Android 12 UI kunne se ud via de nylig lækkede screenshots. Leaks antydede yderligere, at vi vil se et nyt ”Material NEXT” UI, et Game-Mode, en ny enhånds-tilstand, anti-tracking-funktioner og meget mere.


Relaterede artikler:

Nu kan nu køre flere Android-apps i Windows 10

Microsoft frigiver Defender Antivirus til Android


Source & Image credit:

XDA Developers, Google