Apple frigiver watchOS 7.6 beta 4

watchOS 7.6 beta 4
Ud over de nye betaversioner af iOS 14.7 og iPadOS 14.7 har Apple også frigivet en ny beta til Apple Watch, watchOS 7.6 beta 4.

Udgivelsen af watchOS 7.6 beta 4 kommer to uger efter den tredje beta, og denne opdatering ser ud til at have nogle præstationsforbedringer og fejlrettelser med i bagagen.

Der ser ikke ud til at være mange store nye funktioner i den fjerde beta af watchOS 7.6, og spotter vi løbende nye funktioner, vil vi lade dig det vide.

Dette er den fjerde beta i serien af watchOS 7.6, så vi regner ikke med ventetiden bliver lang, inden den endelige version frigives. Rygterne omtaler dette vil ske i juli.

WatchOS 7.6-softwareopdateringer forventes at være en af de endelige udgivelser af watchOS 7. Apple har i øjeblikket watchOS 8 beta tilgængelige for udviklere. Dette vil være den næste store frigivelse af softwaren, og vi forventer, at dette lander i september sammen med Apple Watch Series 7.

Samtidig frigiver Apple også deres iOS 15 og iPadOS 15 opdateringer og lancerer også den nye iPhone 13-serie af smartphones.

 

Kilde Apple Insider