Disney + kunne overhale Netflix inden for 5 år

Disney+ overhaler netflix inden fem år
Lige nu sidder Netflix stort set alene øverst på listen, når det kommer til streaming. På trods af at være kommet sent i gang, klarer Disney + sig faktisk ret godt, og nyder godt af medvind på cykelstien og en imponerende eksponentiel vækst.

For få dagen siden skrev vi om Disney + rammer 95 millioner abonnenter, men spørgsmålet er, om Disney+ kan indhente Netflix i kampen om at trone øverst.

Rent faktisk viser en ny rapport, at Disney+ kan overhale Netflix inden for en tidshorisont på 5 år.

Rapporten stammer fra Digital TV Research, der forudsiger, at de på baggrund af de data, de har, forventer, at Disney + vil være i stand til at overhale Netflix inden 2026. Rapporten hævder, at Disney + forventes at have 294 millioner abonnenter i 2026, mens Netflix vil have 286 millioner; et close race, forudsat at tallene er korrekte.

I øjeblikket har Netflix over 200 millioner abonnenter, mens Disney + har omkring 95 millioner. Det skal dog bemærkes, at Disneys + tilgængelighed stadig er noget begrænset i forhold til Netflix. Disney + er i øjeblikket kun tilgængelig i udvalgte lande, mens Netflix siden er blevet udvidet til stort set næsten hele verden.

Når først Disney+ spreder vingene ud og bliver mere bredt tilgængelig, kunne vi meget nemt blive vidne til Disney+ vipper Netflix af pinden

 

Source & Image credit:

Disney+