Far Cry 6 frigives officielt den 7. oktober

FC 6 stort
Oprindeligt planlagt til frigivelse i februar 2021, bekræftede udviklerne af Far Cry-serien, at Far Cry 6 og Rainbow Six Quarantine er blevet forsinket på grund af den Coronavirus pandemi. Senere så vi, at Microsoft Store lækkede den påståede udgivelsesdato for spillet.

I henhold til de seneste rapporter, har Ubisoft nu bekræftet den officielle udgivelsesdato for det længe ventede Far Cry 6.

Ubisoft-udviklere samlet i en AMA-session (Ask Me Anything) på Reddit, hvor holdet besvarede spørgsmål fra fans af spillet, delte udviklerne nogle interessante ting om deres kommende titel under Far Cry-serien, inklusive udgivelsesdatoen for spillet. Far Cry 6 frigives officielt den 7. oktober. Dog vil nogle af gameplay-elementerne ikke medtages ved lanceringen.

Far Cry har altid handlet om guerilla-warfare og genvinde kontrollen over en region ved at detronisere fascistiske regimer. Denne del fortsætter tilsyneladende med den samme essens, men konceptet får et twist.

To af de mest populære funktioner, map-editoren og arcade-mode ikke vil være inkluderet denne gang.

En anden udeladelse, er karakteren Hurk Drubman Jr, en karakter, der er er en fast gengangen i alle Far Cry-udgivelser siden Far Cry 3.

Takedowns vender tilbage i FC 6 med bedre og mere polerede animationer.

Tjek videoen nedenfor.

Source: Ubisoft

Andre nye funktioner involverer valg i historiens progression. I modsætning til de foregående releases, vil spillet denne gang ikke afspilles helten i første person. Dette ændres til tredjeperson i bestemte kampscenarier, når Dani Rojas (den primære spilbare karakter) deltager i guerilla fights.

Som nævnt frigives Far Cry 6 endelig den 7. oktober, medmindre det forsinkes igen. Far Cry 6 vil være tilgængelig på PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Google Stadia og Amazon Luna.
Source & Image credit:

Ubisoft