Google Hangouts lukker ned for gruppevideoopkald

hangout google
I årenes løb har Google udviklet forskellige produkter og tjenester, og nogle gange kan disse tjenester overlappe hinanden og har forårsaget forvirring blandt slutbrugerne. Hangouts er det perfekte eksempel, hvor Hangouts tidligere var stort set den eneste måde, du kunne foretage gruppevideoopkald på. Nu har Google tilsyneladende deaktiveret muligheden for gruppevideoopkald.

Google ændrede for nylig tingene ved at introducere platforme som Google Meet og Google Duo, som understøtter lignende funktioner.

Om dette er bevæggrunden till, at Google har slået hårdt ned på gruppevideoopkaldsfunktionen i Hangouts, skal være usagt, men ændringen har resulteret i, at Google nu leder brugerne mod Google Meet, hvis de ønsker at foretage lignende gruppevideoopkald i fremtiden.

Læs også: Google + 10 ting som gør en forskel [Opdateret]

Hangouts-brugere, der starter appen, bliver nu mødt af en notifikation, der informerer dem om, at gruppevideoopkald skal foretages via Google Meet. De fremhæver også nogle af fordelene ved Meet, såsom live billedtekster og skærmdeling. Det er ikke overraskende, at Google begynder at flytte Hangouts-brugere mod Meet, da virksomheden planlægger at sende Hangouts permanent på pension.

google-hangouts-meet.jpg

Virksomheden havde tidligere udtalt, at de lukker tjenesten ned i første halvdel af 2021, så hvis du stadig bruger Hangouts til chats eller gruppevideoopkald, kan det være en god idé at flytte permanent til Google Meet og vænne sig til den nye grænseflade og funktioner.

 

Source & Image credit:

Google