Google ramt af et massivt nedbrud

Google ramt af et massivt nedbrud
Et massivt nedbrud har ramt Google, hvilket har resulteret i at mere eller mindre hele Googles økosystem er blevet lagt ned.

Update 16:30

Alle tjenester skulle gerne være oppe og køre igen som normalt, ifølge Google.


Flere Google-tjenester og websites, herunder YouTube, Gmail, Google Assistant og Google Docs, er blevet ramt af et stort udbrud.


Ifølge DownDetector, begyndte nedbruddet, som ser ud til at påvirke Googles forretnings- og personlige tjenester, omkring kl.12:40 i dag. Flere brugere rapporterer på Twitter under hashtagget "#YouTubeDOWN" og "#Google", da de ikke kan få adgang til Googles tjenester.

TeamYouTube på Twitter har udtalt, at de er opmærksom på problemerne, og er i gang med at se nærmere på det. 

"We are aware that many of you are having issues accessing YouTube right now – our team is aware and looking into it. We'll update you here as soon as we have more news." 

Ud over at påvirke YouTube-brugere og virksomheder, der er afhængige af Google Workspace, rapporterer brugere også, at smart home-gadgets integreret med Google Assistant er påvirket.

Tredjepartsapps og -tjenester, der er afhængige af Googles back-end-tjenester, ser også ud til at være berørt. DownDetector rapporterer, at blandt andet Pokémon Go oplever problemer med forbindelsen.


Udfaldet ser ud til at være verdensomspændende, med meldinger om problemer i blandt andet USA, Europa og Asien. Ikke alle ser dog ud til alle have problemer, på trods af dette.

De fleste tjenester ser dog ud til at virke nogenlunde igen her kl. 15, med undtagelse af Gmail, der stadig er ramt af problemer ifølge Google. Se billedet nedenfor.

Google nedbrud statsus 14. december.JPG


Billeder og kilder: Google, The Verge