iOS 14 er nu installeret på mere end 85%

iOS 14
Nye tal viser, at iOS 14 er nu installeret på mere end 85% kompatible iPhones.

Forud for udgivelsen af den første beta af næste generations iOS 15, watchOS 8 og Apples andre operativsystemer på WWDC 2021-konferencen, har Cupertino-giganten afsløret, at mere end 85% af aktive iPhones kører på iOS 14. Desuden styrer den nuværende iOS-version også 90% af alle enheder, der er aktive rundt om i verden.

Apple frigav iOS 14 på sidste års WWDC, som omfattede en række tilpasningsfunktioner, understøttelse af widgets og dens nye kontroversielle funktion, App Tracking Transparency. Apple debuterede også abonnementsmodellen til sin Podcast-app og understøttelsen af Hi-Res Lossless-lyd på Apple Music med en nylig opdatering.

I henhold til de nylige data fra Apple er der kun 10% af brugerne med iPhones frigivet i de sidste fire år, der kører ældre iOS-versioner. Blandt dem optager 8% af brugerne iOS 13 på deres enheder, mens 2% kører iOS 12 eller tidligere versioner.

Når det kommer til iPadOS, er scenariet ret ens. I henhold til Apples tracking kører 91% af iPad-ejerne med en iPad-model, der er udgivet inden for de sidste fire år, iPadOS 14. Der er dog 8% af brugerne, der kører iPadOS 13, mens 1% forbliver på ældre OS-versioner.

Apples WWDC 21 afholdes 7. juni. Ved denne virtuelle begivenhed vil virksomheden afsløre næste generations iOS-version, herunder forskellige nye funktioner som automatisk svar i iMessage, mad-tracking i Apple Health, interaktive widgets og Always-on-Display med videre.

 

Source & Image credit:

Apple