Microsoft Kids Mode på vej til Microsoft Edge

Kids Mode Microsoft Edge
Kids Mode hjælper forældre med at tilbyde en mere børnevenlig browseroplevelse på Edge. I første omgang sendes Microsoft Kids Mode ud til Edge Insiders i Dev- og Canary channel. Når de sidste bugs er elimineret, frigives Microsoft Kids Mode til en bredere publikum.

Kids Mode er pr. defination SafeSearch aktiveret, sætter sporingsforebyggelse til højeste niveau og har andre funktioner til beskyttelse af børn. Kids Mode kræver ikke en familiegruppe, så det kan nemt bruges på en pc familien deler.

Kids Mode har brugerdefinerede browsertemaer og børnevenlige artikler, der hjælper børn med at surfe sikkert på nettet – heriblandt er Bing SafeSearch aktiveret. Microsoft har designet Kids Mode med tanke på børn i alderen 5-12.

Microsoft Kids Mode kan aktiveres gennem profilvælgeren i Edge. Ønsker man at forlade Kids Mode, kræves der en adgangskode for at afslutte.

Med en adgangskode kan du også give undtagelser under browsing. For eksempel, hvis dit barn ønsker at besøge en hjemmeside, som du ved er børnevenligt, men denne bliver blokeret af Kids Mode, kan du give adgang til det ved at bruge et tilkoblet password.

Forældre kan vælge, hvilke hjemmesider deres børn kan få adgang til. Kids Mode har en "tilladelsesliste/allow list", som forældre kan bruge til at justere browseradgang eller blokering.

Microsoft planlægger at tilføje flere features og funktioner til Kids Mode over tid.

Læs mere om Microsoft Kids Mode


Source & Image credit:

Microsoft