LEAK: Det nye Windows kommer snart

New Windows 10
Microsofts nyeste teaser for “the New Windows" Coming Soon” lader meget stå tilbage til fantasien. Det kan være Windows 10X, Project Sun Valley, version 21H1 ... eller noget helt andet.

En anerkendt Microsoft leaker har antydet at "the New Windows Coming Soon", som har givet stof til eftertanke.

Nyheden tager fart på internettet blandt andet via Twitter-brugeren, @ _h0x0d, AKA "WalkingCat." Denne profil har leveret mange pålidelige leaks tidligere, så der er ringe grund til at tvivle på netop dette leak.

WalkingCat.JPG

WalkingCat startede ud med at meddele, at "the new Windows" skulle lande engang i marts 2021. Imidlertid må noget have ændret sig eftersom det blev ændret til "it’s comming”

Folk begyndte at spekulere i, hvad ”the new Windows” kunne være. Det kan være annoncering af Windows 10X, afsløringen af Windows 10 opdateringen kaldet Sun Valley eller en teaser til den kommende 21H1-opdatering, som vi forventer snart ser dagens lys.

WalkingCat reagerede på disse spekulationer ved at skrive, at man ikke skal fokusere på datoen, men i stedet hvad ”the new Windows” kan betyde.

WalkingCat windows 10x.JPG


Hvad er Windows 10X, Sun Valley og 21H1?

Hvis du ikke har fulgt med i strømmen af Windows nyheder på Tweak.dk, så anbefaler vi du laver vi grundige gennemgang af Windows 10 Sun Valley

Herunder laver vi et kort recap af Windows 10X, Sun Valley og 21H1, og hvorfor folk ser frem til dem.

Windows 10X er en gren af Windows 10 designet til at arbejde på enhver enhed. Du kan installerer Windows 10X på en bærbar computer, telefon eller tablet, og den tilpasser efterfølgende i overensstemmelse hermed. På trods af sin WIP-status fik en Twitter-bruger det til at virke på en telefon.

Gustave Monce Windows 10X smartphone.JPG

 

"Sun Valley" er kodenavnet for en planlagt modernisering af Windows 10. Vi ved stadig meget lidt om denne modernisering, men Microsoft planlægger et revamp af det nu aldrende operativsystem for at oppe gamet mod konkurrenterne.

"21H1" er en henvisning til Windows 10 version 21H1. Virksomheden er begyndt at udrulle 21H1 til Insider Preview-brugere, så 21H1 bør frigives inden for en overskuelig fremtid.

Hvad tror du Microsoft har på vej?

Lad os høre fra dig i kommentarfeltet herunder.