Microsoft tester nyt Office UI

office ui
Microsoft har påbegyndt test af nyt Office UI til Windows 11 og Windows 10.

Microsoft annoncerede for nylig en ny Office-visuel opdatering til både Windows 11 og Windows 10, og redesignet rulles nu ud til testere i Office Insider-programmet. Hvis du vil afprøve den nye opdatering, skal du tilmelde dig Office Insider-programmets beta-kanal. Microsoft planlægger at bringe det til det almindelige publikum (ikke-beta-testere) senere på året.

Den visuelle Office-opdatering er klar til Windows 11, men den fungerer også på Windows 10. Dette nye redesign lover en enkel, naturlig og konsekvent oplevelse på tværs af dine Windows-apps. Den nye Office-app leveres med support til afrundede hjørner og Fluent Design på tværs af alle dine apps.

På Windows 11 eller Windows 10 opdaterer Microsoft alle Office Word, Excel, Outlook desktop, PowerPoint og andre apps med den samme intuitive og velkendte brugergrænseflade, der matcher udseendet og følelsen af det nye operativsystem.

Mens disse Office-apps ser ens ud på begge operativsystemer, er understøttelse af afrundet hjørner til appens vindue kun eksklusiv til Windows 11.

Gældende for Microsoft Office-apps er der en ny mørk tilstandsoplevelse, og den matcher udseendet og fornemmelsen af Windows native mørk tilstand.Sådan får du den nye Office-opdatering

I en opdatering til supportdokumentet forklarer Microsoft, at den nye visuelle Office-opdatering rulles ud til Office-insidere, der kører beta-builds.

Følg disse trin for at deltage i beta-programmet:

- Sørg for, at du har Microsoft 365-abonnement.

- I enhver Office-app skal du klikke på Filer> Konto> Office Insider.

- Vælg Deltag i Office Insider.

- Vælg "Sign me up for early access to new releases of Office"

- Vælg Betakanal.

- Accepter vilkårene og klik på OK.

Redesignet aktiveres automatisk i de kommende dage, men brugerne kan altid fravælge ved manuelt at deaktivere funktionen.

Office-betakanal.jpg

 

Source & Image credit:

Microsoft