Netflix frigiver nyt audio-only mode

Netflix 2020 dec 15
Netflix har sine udfordringer, når det kommer til håndtering af Google TV af en eller anden grund, men fraholder ikke virksomheden fra at hælde masser af ressourcer i sin Android-app. Tjenesten fik tidligere i år variable afspilningshastigheder og en skærmlåsfunktion, og nu ser det ud til vi får en baggrundsafspilning kun til lyd kaldet ”Audio-only mode”

Audio-only mode kan hjælpe dig med at spare på kostbar mobildata eller muligheden for at lade telefonen være i lommen, mens du holder trit med din yndlingsserie på Netflix.

Funktionen blev først set i en app-gennemgang hos XDA Developers tilbage i oktober, men på daværende tidspunkt var den ikke 100 procent funktionel.

netflix-audio-only-3-668x316.png

Ovenfor: Video til. Nedenfor: Video slukket.

netflix-audio-only-2-668x316.png

Nu har flere fået beta-adgang som en del af en udrulning på serversiden. Skulle du være at finde blandt beta-testere, præsenteres du for en Video off-knap øverst på fuldskærmsvideoafspilleren. Ved at trykke på den aktiveres kun Audio-only mode, hvilket efterlader dig med en tom skærm, der viser alle afspilningsfunktioner, frem og tilbage, hastighed osv. Selv lysstyrke-slideren forbliver tilgængelig, selvom den ingen funktion har i denne mode.

Der er også spottet en ny mulighed for Audio-only mode under settings. Ved at trykke på den åbnes en pop op-menu, der giver dig mulighed for at vælge, hvornår du vil bruge tilstanden: Always-on, Hovedtelefoner eller eksterne højttalere og Fra.

Vi må formode, at der går tid inden Audio-only mode er tilgængelig globalt.

Det eneste du kan gøre er at holde din Netflix-app opdateret. Det tjekker du ved at have den nyeste version installeret via Play Butik eller APK Mirror.

 

Source & Image credit:

Netflix