Nye Windows 11 screenshots lækket

OS 11 Windows leak
Forleden teasede Microsoft med, at de ville fremvise deres Sun Valley opdatering 24. juni. I betragtning af at Windows 10 forventes at nå sit endelige 2025, spekulerer mange i, at dette i stedet kan betyde, at Microsoft vil præsentere deres next-gen operativsystem og ikke Sun Valley, når kalendren skifter til d. 24. juni.

Vi venter spændt på præsentationen, men i mellemtiden er screenshots af den påståede kommende opdatering siden blevet lækket via Baidu, hvilket giver os et glimt af, hvad vi kan forvente. Visuelt ligner det stadig meget Windows, undtagen med de mere afrundede hjørner. Der indgår også en mulighed, hvor brugerne kan centrere ikonerne på deres proceslinje og Start Menu.

Tom Warren.JPG

Det ser også ud til, at widgets kan se sin tilbagevenden. De lækkede screenshots afslører ikke det vilde, men som The Verge påpeger, er dette tilsyneladende et tidligt build af Windows 11, så Microsoft vil sikkert have mere i godteposen.

Source: XDA

Nogle har påpeget lighederne med dette og Windows 10X, hvilket kan synes retfærdigt. Dette skyldes, at Microsoft tidligere havde bekræftet, at de har stoppet udviklingen på Windows 10X. Med et potentielt kommende Windows 11 forsøger Microsoft måske redde hvad reddes kan, ved at låne nogle funktioner i Windows 10X og anvende det på fremtidige versioner af Windows.