Sådan overføres musik fra Android til iPhone

flyt musik fra iOS til Android
Selvom Apples økosystem er elsket at millioner af brugere, spænder de ofte ben for sig selv, når det handler om migration med tredjeparts software og hookup med andre ikke-Apple enheder. I modsætning til Android er der ingen nem måde at dele musik på tværs af enheder. På Android kan du bruge din telefons indbyggede Bluetooth eller enhver tredjeparts fildelingstjeneste til nemt at dele musik. Disse metoder fungerer dog ikke på iPhone, og det samme gør sig gældende med manuel overflytning. I denne guide kigger vi på en nem måde til at overføre musik fra Android til iPhone i 2020.

Manuel overførsel af musik fra Android til iPhone og omvendt er en vej fyldt med udordringer. Du skal først downloade iTunes på din Windows-maskine og synkronisere musik fra din Android-enhed til iTunes. Derefter bliver du nødt til at forbinde din iPhone og synkronisere musik fra iTunes til din iPhone.

Hvis du bruger en Apple Mac, er processen endnu mere indviklet. Først skal du downloade en tredjeparts-app, der lader din Mac læse filer på din Android-enhed. Derefter skal du overføre musik fra din Android-enhed til din Mac, og først derefter kan du endelig synkronisere musikken til din iPhone.

På samme måde har brug af tredjeparts-apps til at læse Android-filer på Mac sit eget sæt af frustrerende problemer. Bundlinjen er, at er du henholdsvis Apple eller Android forbruger, og vil du have dem til at samarbejde, kan du i mange tilfælde, godt forvente de grå hår starter sin fremmarch.

I dette scenarie findes der heldigvis en præventiv kur mod grå hår, Wondershare MobileTrans.Hvad er Wondershare MobileTrans

Wondershare MobileTrans er en app, der nemt lader dig overføre musik fra din Android-enhed til din iPhone på få minutter. Appen kan downloades gratis fra producentens hjemmeside (brug ovenstående link) og er tilgængelig til både Windows og macOS. Bortset fra at håndtere musik kan du bruge appen til at sikkerhedskopiere og overføre chats fra messaging-tjenester, herunder WhatsApp, Line, Kik, WeChat og mere, og deres hjemmeside er indeholder guides til alle de funktioner, som appen har at tilbyde.

Det betyder, at selvom du går fra Android til iPhone eller iPhone til Android, kan du tage dine gamle chats og musik med dig. Herunder gennemgår vi processen i at synkronisere musik fra din Android-enhed til din iPhone på få minutter ved hjælp af MobileTrans.

Overfør musik fra Android til iPhone ved hjælp af Wondershare MobileTrans

1. Download og installer først appen. Når processen er overstået, skal du starte appen.

Wondershare MobileTrans guide.jpg

2. Forbind dine Android- og iOS-smartphones, og klik på knappen “Transfer” knappen under Phone Transfer menuen.

Wondershare MobileTrans guide trin 2.webp

3. Indstil nu Android som kilde og iPhone som destination. Venstre side er kilden, og højre side er destinationen. Hvis din iPhone af en eller anden grund dukker op i venstre side, skal du klikke på knappen "Flip".

Wondershare MobileTrans guide trin 3.JPG

4. Vælg nu "Music" som datakilde, og klik derefter på knappen "Start" for at begynde at overføre musikken.

Wondershare MobileTrans guide trin 4.JPG

5. Afhængigt af størrelsen på dit musikbibliotek kan det tage flere minutter, så hav tålmodighed.

Wondershare MobileTrans guide trin 5.JPG

Som du kan se på ovenstående screenshots, bortset fra musik, kan du også overføre andre data som videoer, fotos, kalendere, chats og meget mere.

Så nemt kan det gøres!

Hele processen kræver kun et par klik fra start til slut.


Source & Image credit:

Wondershare MobileTrans, Hackread