Twitter: Nu kan du logge ind med Apple og Google

twitter stor
Tidligere var den eneste måde at oprette en Twitter-konto på at oprette en direkte med Twitter. Dette er i modsætning til andre onlinetjenester, der bruger funktioner som Log ind med Facebook eller Google eller Apple for at gøre tilmeldingsprocessen meget hurtigere og også lettere, men Twitter har besluttet at ændre det.

I henhold til de tidligere rapporter, hvor Twitter testede funktionen, har virksomheden nu rullet den ud. Det betyder, at hvis du er ny på Twitter og vil oprette en konto, kan du vælge at bruge enten Apple eller Google. Førstnævnte kan være af interesse for dem, der ønsker lidt mere privatliv.

Dette skyldes, at med funktionen Log ind med Apple giver Apple brugerne mulighed for at maskere deres e-mailadresse. Denne funktion skaber dybest set en fleksibel e-mailadresse, der videresender e-mails fra tjenesten til din faktiske e-mail, hvilket betyder, at tjenesten som Twitter ikke kender din faktiske e-mail.

twitter support.JPG

Selvom du stadig vil modtage underretninger og reklamemails, vil de blive videresendt fra Apple e-mailkontoen, der blev oprettet, da du tilmelder dig. Det er faktisk en fantastisk måde at hjælpe med at holde dine personlige oplysninger private eller i det mindste så private som man kunne forvente af internettet.