Windows 11: Udgivelsesdatoen måske lækket

windows 11
Hvad der kunne tyde på at være udgivelsesdatoen for Windows 11, er potentielt lækket af Microsoft selv via et supportdokument.

Da Microsoft stadig os alle på standby med at bekræfte detaljer som udgivelsesdatoen for Windows 11 og udgivelsesplaner, kan vi kun gætte og forholde os til rygter om det nye operativsystems lancering.

Når alt kommer til alt, ved vi, at Microsofts næste generations operativsystem frigives i perioden "Holiday 2021", og alligevel har vi stadig ingen officiel bekræftelse fra virksomheden.

Forståeligt nok antyder ethvert lille hint om en Windows 11-udgivelsesmåned eller udrulningsplan håb om, at vi måske snart finder ud af noget konkret. I løbet af de sidste par uger har vi allerede spottet lanceringsreference til Windows 11 i oktober 2021 i officielle teaservideoer og Intels driverdokumentation.

"Hardware driver submissions" er et referencedokument, Microsoft bruger til at give OEM'er en deadline for driver-indsendelser, så de ikke forsinker lanceringen af vigtige driveropdateringer, der kan forårsage ustabilitet, efter at en stor Windows opdatering er frigivet.

Denne information kommer via Microsofts dokumentation om "Windows 11 version 21H2 hardware driver submissions", der blev offentliggjort den 24. juni.

I henhold til dokumentet skal OEM'er nu indsende deres endelige drivere til Windows 11 version 21H2 inden udgangen af september, så virksomheden har tid nok til at inkludere dem i Windows Update til Windows 11.

I kommentarfeltet i dokumentet præciserede Microsoft yderligere, at denne frist er for "Windows 11 version 21H2" og ikke Windows 10 version 21H2.

Så forudsat at denne tidsplan stadig on track, kan Windows 11 frigives en måned senere, muligvis i tredje eller fjerde uge i oktober 2021. Dette hænger sammen med tidligere rapporter og det, vi allerede har set i Intels supportdokument som teasere indsendt af Microsoft.

 

Source & Image credit:

Microsoft