17 minutters gameplay fra Chernobylite

Chernobylite-feature-620
The Farm 51 har delt en video, der viser 17 minutters gameplay fra Gamescom 2019 demonstrationen af Chernobylite. Denne demonstration viser Chernobyl atomkraftværket, der danner ramme om opstartsområdet i Chernobylite.


Chernobylite er en science fiction survival horror genre fra teamet bag Get Even. Spillet benytter Unreal Engine 4 og er baseret på Reality 51s scanningsteknologi, som også blev brugt i Get Even.

Chernobylite lover et mix af fri udforskning af spillets miljø med udfordrende kamp, unik mulighed for tilpasning af våben og udstyr.

Som spillere vil du kunne alliere eller konkurrere med andre forfølgere i Tjernobyl zonen for at overleve. Spillere kan bruge så længe de har brug for at forberede sig til slagmarken, men hvert øjeblik, der passerer, vil chancen for succes svinde: kammerater vil dø, forsyningerne løber tør, eller en uventet patrulje kunne opdage dig undervejs.

Hertil kan overnaturlige farer omkring dig opstå i mystiske mønstre. Hver eneste dag, byder nye udfordringer sig til stigende sværhedsgra. Derfor bliver spillerne nødt til at planlægge deres strategi omhyggeligt, hvis de vil overleve.

Spillere vil også være i stand til at skabe deres redskaber og våben for at beskytte sig selv. Du bliver også stillet krav om at forblive uopdaget og samle alle de beviser, du kan, for at dele begivenheder fra fortiden. Gennem disse kan du beslutte, hvad der sker i verden omkring dig ved at træffe valg og finde eller undgå sandheden.