5 fede spil på vej i september 2020

5 fede spil i september
August synger på sidste vers, og i september præsenteres vi for en række nye spil-lanceringer. Vi har plukket fem ud, som vil omfatte PC, PS4, Xbox One, Switch og Google Stadia.

Da den igangværende Coronavirus-pandemi resulterede i lock-down af størstedelen af den globale befolkning, oplevede gamingindustrien et massivt løft. For nylig kom det frem, at mere end 3 milliarder af verdens befolkning spiller en eller anden for spil. Dermed en klar indikator af, at gamingindustrien, er et massiv marked. 

Vi har herunder samlet en liste over nogle af de store spiltitler, der kommer på markedet i næste måned.

Marvel's Avengers

Længe undervejs i Marvels ovn, blev "Marvel's Avengers" spillet afsløret tilbage i 2019 på Gamescom. Den oprindelige udgivelsesdato var 15. maj 2020, men grundet problemer undervejs, blev spillet udsat indtil 4. september.

Marvel's Avengers vil være en karakterbaseret RPG-spil, hvor du kan fylde rollerne fra forskellige Marvel-helte såsom Ironman eller det store grønne gamma-monster, Hulk.


Spillet kommer som nævnt den 4. september til PC, Stadia, Xbox One og PS4.

 

Tony Hawks Pro Skater 1 + 2

Efter at have frigivet “Tony Hawks Pro Skater 5” tilbage i 2015, frigav Robomodo kun et mobilspil i 2018 under “Tony Hawks Pro Skater” serien. Den populære titel er imidlertid ved at gøre comeback med den kommende "Tony Hawks Pro Skater 1 + 2".

Den kommende titel vil koble de første spil i serien med en massiv liste over pro-skatere, nye niveauer og flere nye tricks, der efter sigende er bygget op fra bunden af.


Spillet kommer på markedet på samme dato som "Marvel's Avengers", 4. september. Det frigives til pc, Xbox One og PS4.

 

NBA 2K21

For nylig afsløret under Sony PS5-begivenhed er “NBA 2K21” et af de mest hypede spil. Det er hovedsageligt på grund af ændringerne i gameplayet og in-game funktionaliteten, som udviklerne, Visual Concepts, har foretaget.

Den nye iteration af “NBA 2K” serien bringer et nyt målsystem med sig for forbedre den samlede spiloplevelse. Spillere vil blandt andet få mulighed for ændre højdegrænsen for guards under “MyCareer” mode.


NBA 2K21 frigives 4. september sammen med de foregående titler på denne liste. Imidlertid kan spillere få mulighed for at afprøve en demo fra 24. august.

NBA 2K21 frigives til pc, Xbox One og PS4.

 

WWE 2K Battlegrounds

Efter sigende vil et spin-off af wrestling-spillet fra 2019, “WWE 2K20”, “WWE 2K Battlegrounds” bringe 70 WWE-superstjerner tibage til rampelyset. Spillerne vil kunne tage kontrol over en af disse old-school-wrestlers for at møde deres modstander i forskellige former for WWE-kampe som "Steel Cage", "Royal Rumble", "Fatal Four Way" eller "Battlegrounds Challenge".


WWE 2K Battlegrounds frigives den 18. september på platforme som PC, PS4, Xbox One og Nintendo Switch.


Mafia: Definitive Edition

En 4K-genindspilning af action-eventyrspilet fra 2002, “Mafia”, “Mafia: Definitive Edition”, indeholder Tommy Angelo, en taxichauffør fra ”Prohibition Era”, som bliver involveret i den italienske mafia. Spillerne vil kontrollere Tommy, men der vil være en række karakterer, der alle var til stede i den originale titel fra 2002. 


Udviklerne har udtalt, at de har inddraget avancerede modelleringsteknikker og bevægelsessporing for at genskabe de mange cinematic-sekvenser fra det originale spil i 4K.

Spillet rammer markedet lidt sent i næste måned, den 25. september. Bortset fra de almindelige platforme, kommer Mafia: Definitive Edition også til Googles spil-streaming-service, Stadia, ligesom "Marvel's Avengers".

tomb-raider-google-stadia.png

En spændende liste af spil venter os i september.

Hvilket af disse spil er du mest begjestret for? Lad os høre fra dig i kommentarfeltet herunder.