Nyt RPG spil - Alaloth lander i 2020

Alaloth – Champions of The Four Kingdoms
HVis du har en kløe efter rollespil i stil med Diablo men ikke helt kan vente på Diablo 4 lander så kan Alaloth – Champions of The Four Kingdoms måske være et godt alternativ.


All in! Games har annonceret et nyt partnerskal med Gamera Interactive, som bringer nye produktionsressourcer og distributionsmuligheder til All In! Games' kommende spil Alaloth – Champions of The Four Kingdoms. 

Champions of The Four Kingdoms.jpg

Det er et High Fantasy spil, der tager spillerne med til en mørk verden, som er inspireret af middelalderen. Der er ingen tvivl om, at spillet trækker inspiration fra spil som Diablo, Baldur's Gate og andre lignende RPG spil. Det er en blanding af ældre klassikere og mere moderne action titler. 

Verdenen i Alaloth – Champions of The Four Kingdoms er lavet med hjælp fra Chriss Avellone, som tidligere har haft fingeren med hos Obsidian Entertainment i spil som Fallout serien og Planescape: Torment. 

Alaloth.jpg

Spillet er sat til udgivelse i 2020 til PC og Xbox One, dog uden nogen fast dato endnu. Det er blevet vist frem ved flere events allerede, og har høstet roser med priser som Best Game Overall (Infogamer 2018), Best Indie Game (SGC 2018) and Visual Excellence (Reboot Develop Blue 2019). Så hvis man er til spil i den her stil, så lader det til at der kan være noget godt i vente. 

Næste gang vi kan se mere til spillet er på PAX East i februar, hvor All in! Games har en stand.