Alle Xbox Series X porte afsløret

J254nc8AR3JrwyPYhUXqLD-970-80
Selvom noget kunne tyde på alle porte i den kommende Xbox X series konsol er lækket, kan det endelige design meget vel blive anderledes inden officiel lancering.


Delt på via forummet på Neogaf ser det ud til, at billederne viser en prototype af den næste Xbox-konsol, som sandsynligvis er blevet delt med devs, der arbejder på titler til Xbox Series X.

xMMcbdNmmV4jraqTHhsBFU-650-80.jpg

Image credit: Neogaf

Billedet ovenfor er det mest interessante, da det viser de bageste ventilationsåbninger på konsollen såvel som porte til USB, HDMI, S / PDIF, strøm og Ethernet.

Er dette det endelige design? Det er usandsynligt – da en tidligere rendering fra AMD viste to HDMI-porte (en ind, en ud), som med Xbox One X, hvilket synes mere sandsynligt, selvom AMD senere indrømmede, at disse ikke var officielle specifikationer. Vi forventer, at den nøjagtige placering og kapacitet af bestemte komponenter bliver justeret i månederne inden konsollen er lanceret. 

Der er også kun en enkelt USB-port på fronten af konsollen i det andet lækkede billede nedenfor, mens vi forventer, at flere inkluderes i den eventuelle lanceringshardware.

DBS5XVYuUSXs2uupGvHcBU-650-80.jpg

Image credit: CurryPanda / Neogaf)

Med et bekræftet release-vindue i slutningen af 2020 er der stadig masser af tid til ændringer støder til. Microsoft har formelt afsløret det overordnede look / lodrette silhuet af konsollen (billedet øverst i denne artikel), så det udvendige design ændres nok ikke markant.

Vi holder dig opdateret som altid, når mere kommer frem.


source & Image credit:

Image credit: CurryPanda / Neogaf)