Avowed tager kampen op med Elder Scrolls

avowed-rpg-game
Xbox Games Showcase viste os masser nye spil trailers, og hvis man er fan af First Person RPG genren er Avowed værd at bide mærke i.

Spillet er udviklet af Obsidian Entertainment, som har masser gode point på kontoen, når det kommer til spil i rollespils generen. Det nye spil Avowed er sat i den samme verden som Pillars of Eternity spillene, så allerede der bliver det spændende hvis man var fan af den verden. 

Det bliver dog tilsyneladende et first person spil, og så går tankerne naturligvis hurtigt til Elder Scrolls spillene som Skyrim. Elder Scrolls spillene har helt klart været kongen i generen af First Person RPG spil, men nu ser det altså ud til at Obsidian Enternatinment vil tage kampen op med Avowed. 


Der er indledningsvis ikke ret mange detaljer om spillet, ud over den relativt korte reveal trailer, som kom ud uner Xbox Games Showcase. Det var dog mere end rigeligt til at pirre min egen nysgerrighed omkring spillet. Selv om det ikke var meget vi så omkring spillet i traileren, så viste det dog stadig mere end vi har set indtil nu fra det næste spil i Elder Scrolls serien. 

avowed-spil-oathbinder-sword.jpg

Selv om detaljerne var få, så har hardcore fans naturligvis allerede fundet skjulte detaljer i traileren. Brugere på en Avowed subreddit har spottet, at runerne på sværdet i slutningen af traileren, er runer som allerede eksisterer i Pillars of Eternity. De viser at navnet på sværdet er Othbinder, hvilket også passer meget godt med den speak der ligger over traileren. 

Der er endnu ingen oplysninger om, hvornår vi kan se frem til a Avowed bliver firgivet, men jeg tør godt gætte på at det bliver før Elder Scolls 6.