Baldur's Gate 3 frigivet til Stadia i early access

baldurs gate III
Baldur's Gate 3 er annonceret til Stadia i early access, men du skal have tegnedrengen op af lommen for at spille. Prisen er sat til $60.

Larian Studios har afsløret under en nylig livestream, at deres kommende RPG Baldur's Gate III vil indgå i early access den 30. september på både Stadia og PC (Steam). Livestream blev døbt Panel From Hell og er cirka halvanden time lang, så der åbnes virkelig op for godteposen med detaljer om, hvad der kan forventes i det første kapitel af den planlagte early access.

Så vi ved nu, at der vil være fem spilbare Origin-karakterer at vælge imellem under early access, såsom Astarion (Elf / Vampire Rogue), Gale (Human Wizard), Lae'zel (Githyanki Warrior), Shadowheart (Half-Elf Cleric) og Wyll (Human Warlock).


Ovenfor kan du se videoen fra Panel fra Hell-livestream for at få en bedre idé om, hvad Larian vil bringe til bordet, når Baldurs Gate III rammer early access på Stadia i september.

Videoen afslører, at du begynder din rejse i Avernus.


For at fejre annonceringen af Baldur's Gate III early access, er en ny trailer til spillet også blevet afsløret, som du kan se ovenfor. Hele videoen er cinematic, så der vises ingen gameplay.

BG3 vil tilbyde et meget bredere scope end Divinity: Original Sin 2, da alt fra dialog til kamp er udvidet betydeligt.

- Amount of combats: 22 in DOS2 EA vs 80 in BG3 EA
 - Amount of dialogue lines in english: 17.600 in DOS2 EA vs. 45.980 in BG3 EA
 - Amount of characters: 142 in DOS2 EA vs. 596 in BG3 EA
 - Amount of spells/actons: 69 in DOS2 EA vs. 146 in BG3 EA

Citat fra pressemeddelelsen

Som du kan se, bliver BG3 opgraderet sammenlignet med studiets tidligere CRPG'er som Divinity: Original Sin 2, og det var et stort spil i sig selv.

Selvom vi stadig ikke ved, hvornår Baldur's Gate III vil blive officielt lanceret, har Larian i det mindste bekræftet, hvornår early access vil finde sted, og ja, Stadia-brugere bydes indenfor

Så hvis du er Stadia-bruger og er ivrig efter at få fat i Baldur's Gate III så tidligt som muligt, ser det ud til, at 30. september er datoen, der skal markeres i din kalender.


Source & Image credit:

YouTube