Battlefield V opdatering på vej

battlefield V
Sidste gang EA frigav et Battlefield-spil var tilbage i 2018 med Battlefield V. Dette betyder, at det er på høje tid, at virksomheden forbereder sig på en ny Battlefield-titel. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at EA har meldt ud, at en stor standalone opdatering er på vej til Battlefield V.


EA har skrevet følgende:

“As you are aware, the current Battlefield V Chapter, Into the Jungle, wraps up on April 29. As we look to the future, we will release one more standalone update this summer that brings with it some new content, weapons, and game tweaks. We are targeting June for this update”

Bemærk, at dette er en opdatering, ikke et nyt kapitel i serien. Battlefield V blev frigivet med seks kapitler som en måde at sprede indholdet af spillet på, men denne kommende opdatering vil ikke være et nyt kapitel. Som det fremgår af pressemeddelelsen, kommer Battlefield V opdateringen med et nyt map, nye våben og nogle justeringer til spillet. Virksomheden har oplyst, at de planlægger at frigive den i juni, men dette kan ændre sig på grund af coronavirus-pandemien, der uden tvivl har påvirket fremskridtene i mange projekter.

Når det er sagt, og før du bliver for begejstret for en ny Battlefield-titel, bekræftede EA tidligere, at der ikke vil komme en ny Battlefield-titel i 2020. Dette betyder, at fans af spillet bliver nødt til at vente til mindst 2021 eller endda 2022, før et nyt spil i Battlefield serien vil se dagens lys.

Ligeledes vil dette uden tvivl være den sidste store standalone opdatering til Battlefield V.


Source & Image credit:

EA